Vapiku do práce by to šlo a Moravu bys mohl se zastávkou na čůrání dát?.!?
A koch by nejezdil, i kdyby to měl zadarmo.
Mam to proto, že žena chtěla něco novějšího a mě ten princip prostě přijde dobrej. I kdybys to dobíjel z naftový centrály, furt to bude zelenější a zelený věci já rád. Ale ne zelenou demagogii, tou se ohání fanatici a s těma nejde diskutovat. To jde jen s lidmi, co rozliší fakta od víry.
Vapik píše: dnes, 18:35
Skoro to vypadá že když bych si koupil elektromobil tak se ze mě stane lepší člověk a odezní i civilizační choroby, @?kdybych tě neznal Pythone řekl bych že ty elektromobily dealujes
Jen, aby nedošlo k mýlce nejsem žádný zásadový odpůrce jen prostě pro mě EV momentálně nedává smysl.
To ale děláš chybu pač nemúžeš odpoledne sedět v podzemní garáži na Chodvě u nabíječky a koukat na film na palubce. Musí to být relax protože tam býva plno .
Jo ty nájezdy už by se daly celkem v pohodě zvládnout. Mam to tak ze pokud bych si teď kupoval ev tak do něj musím nalít aspoň 300k spis o něco více. to mi v současné chvíli nedává smysl, protože obě auta mam jakž takž v cajku a objektivně i kdybych pro ně našel ženicha tak víc jak kilo za kus nedostanu, se spotřebou jsem spokojen protože jak v8 tak 2jz jsou v plynu a navíc by to nerozdýchala pani Vapikova ta se elektriky bojí jak čert kříže
Mě se líbí tady ty posměšky lidí, co si neumí dát jedna a jedna dohromady a ke všemu nulová zkušenost a rozhled.
Ale jo, dneska musí mít každý názor, chápu.
Tak ty máš obě auta se super motorem, v super stavu, to je jasný. A hlavně hladký benziny z doby kdy se dělali motory tak aby vydrželi. Miata bude taky jezdit podle mě na věky věků, teda než ji sežere rez a když do ní budu lejt olej.
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!
Jo ještě jsem tam mel napsat že je jeden druh pohonu který už si představit provozovat nedokážu a to sice moderní nafta, na to už bych dneska koule neměl a to me jejich vývoj tak z 80% živí. Sranda je že když mi bylo dvacet tak jsem si říkal jak vůbec někdo může mít jiné než naftové auto a ejhle, pár let nato jsem si koupil první xc70 v benzinu protože na naftové jsem neměl a začalo se to otáčet. Tak třeba za pár let nebudu věřit, že jsem nepřešel už dávno
Ono to dává ekonomický smysl jen pro malou skupinu lidí. Špatně je že ev mobilita je tlačena silově a ne trhem a i tak je to pro evropské automobilky fakt prúšvih.
Pro dost lidí také protože jak je protěžován EV tak je zakazován a spalovák který je pro většinu lidi jediná možnost.
To je realita podložená fakty.
Já bych bral EV krabku na cukání po městě jenže bych chtěl i tu ekonomiku což se mi zatím nedaří přiblížit našim vozům. Jo v praci to je jiná pač tam se jen člověk s EV projede . To jo - na semaforech to zábavné je.
To Vapík - vzhledem k tomu že už i moderní benzíny začínaji mít díky emisím a složitosti problémi jako nedávno dieseli tak je to možné. Bohužel to je ta silová cesta a ne svobodný výběr.
Vapik píše: dnes, 19:42
Jo ještě jsem tam mel napsat že je jeden druh pohonu který už si představit provozovat nedokážu a to sice moderní nafta, na to už bych dneska koule neměl a to me jejich vývoj tak z 80% živí. Sranda je že když mi bylo dvacet tak jsem si říkal jak vůbec někdo může mít jiné než naftové auto a ejhle, pár let nato jsem si koupil první xc70 v benzinu protože na naftové jsem neměl a začalo se to otáčet. Tak třeba za pár let nebudu věřit, že jsem nepřešel už dávno
Já už naftu taky nechci, a auta co bych chtěl nemají hladký benzín, takže si člověk nepomůže. S dětmi už je sranda a tak nechci trávit víkendy v garáži.
Já měl pár let zpět super nabídku na TMS, ale přišlo mi to jako úplná kokotina.
Přidáno za 33 sekund:
Munga píše: dnes, 19:51
Ono to dává ekonomický smysl jen pro malou skupinu lidí. Špatně je že ev mobilita je tlačena silově a ne trhem a i tak je to pro evropské automobilky fakt prúšvih.
Pro dost lidí také protože jak je protěžován EV tak je zakazován a spalovák který je pro většinu lidi jediná možnost.
To je realita podložená fakty.
Já bych bral EV krabku na cukání po městě jenže bych chtěl i tu ekonomiku což se mi zatím nedaří přiblížit našim vozům. Jo v praci to je jiná pač tam se jen člověk s EV projede . To jo - na semaforech to zábavné je.
To Vapík - vzhledem k tomu že už i moderní benzíny začínaji mít díky emisím a složitosti problémi jako nedávno dieseli tak je to možné. Bohužel to je ta silová cesta a ne svobodný výběr.
Kdo ji kde a jak tlačí silou? Tohle mi ještě nikdo nevysvětlil.
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!
Munga píše: dnes, 19:51
Tvl já už fakt nemůžu, na elektro přechází celej svět, v čele s Čínou. Ale nejen Čína samozřejmě, jeď se podívat do Thajska, Vietnamu, Austrálie nebo Singapuru. Indonésie (288 mil lidí) atd... A pokud se tomu evropské automobilky nepřizpůsobí tak skončí. Protože pro koho by vyráběli? To je trh. Nechápu, že tohle někdo nevidí. Že EU tlačí na snižování emisí je dobře, byť se to nikomu nemusí líbít, ale mohl se prosadit např vodík nebo jiné palivo, ale ukázalo se, že EV prostě dává největší ekonomický smysl. Takže opět trh. A to nemluvím o tom, že s naftou jsme zavislý na arabech nebo rusácích, kdežto elektřinu si můžeme vyrobit sami, ať už ze soláru nebo z jádra. Dál, už se k tomu vyjadřovat radši nebudu.
důstojný nástupce 90ky už čeká, stačí namasírovat peněženky a je doma
_________________ bylo-nebylo: skoda, Trabant, Dacia 1300, Lada 1300, Fiat Croma turbo i.e., Lancia k 2.0t 162 kw, Ford, CLK,
je LR Evoque, sen a představu dalšího vozu mám, ale garáž je malá :(