Já aby se psychicky připravil...

Elektrice rozumím z rychlíku startéry řeším s pohledu motoru (tyhle data primárně dostávají elektrikáři) nicméně prošly mi rukama startéry různých výrobců kteří jsou společní s automotive a je to u všech velmi podobné.Urvanej píše: 15 črc 2025 18:32 Vapiku, to jako mi chceš říct, že 2,2kW startér si bere při startu a 8V napětí přes 1000A?
Jako tuším, že ty rozběhové špičky jsou brutální, ale takhle moc??? Dyk to by musely ty kablíky odkápnout.
Nevim, ale když to nesmí být v letadle v cargo oblasti, tak bych si to "do motoru" taky asi nedal.
JendaSL píše: včera, 09:06 Ok, zase nepochopení psaného textu. Tentokrát úplně jednoduché věty. Máš pravdu, zde to nemá cenu.
Zpátky k Blackout. Zde opět souhlasím s Tomášem78, který od začátku píše nad věcí a nezaujatě, že je nutné počkat na prošetření celé věci a nedělat závěry z pár obrázků a osobních názorů pár jedinců. Což jsem mimochodem psal už ve svém prvním příspěvku.
Nemel jsi ten konektor odpojeny a nevedomky zapl klicek?Majkl1 píše: včera, 17:07 Ve VDASH mi nejde platit kartou. Při kliknutí na zaplatit kartou naskočí okno s prohlížečem (IE), ale jen načítá a načítá, ale nic se nenačte. Musím platit převodem, což někdy trvá, než je kredit připsán.
Kde může být chyba?
A druhá věc. Dnes mi vyskočila v VDASH žlutě chyba ecm-p023400. Nikdy jsem si žádného nouzáku ani výkyvu výkonu nevšiml. Ale náhodou jsem zjistil, že jsem zapomněl stáhnout svorku na sání hned za váhou vzduchu. Mohla ta chyba být způsobena přisáváním vzduchu za váhou? Logicky mi vychází že asi ano, ale jen střílím od boku.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]