Havárie a nehody cizí i naše (Upozornění- drsné fotografie)

...i nemožném! ALE JEN POKUD TO SOUVISÍ S VOLVEM!!! (potažmo evt. s jinými automobily)

VYKECAT SE MŮŽETE V LAMPÁRNĚ!!!
  • Autor
  • Zpráva
Tomas78
Vůz: XC60 2.4D AWD AT 2010

Havárie a nehody cizí i naše (Upozornění- drsné fotografie)

Příspěvek od Tomas78 »

Urvanej píše: dnes, 18:46 Já tu tuhou napravu mam rád. Na závody to neni, ale je to odolný, jednoduchý a GO je za pusu. Podle mě spadá v pořádku do cenový skupiny, kde Ofce seděla. Porovnej si dobovou cenu mondea a ofce...
Určitě na tom něco je, já s OI (mojí vlastní) najezdil přes 150 000 km. S Mondeem jsem to samozřejmě srovnat nechtěl (byť to tam novináři cpali), ale stejná třída jako Focus. Vidím na P3, kolik je na zadku silentbloků vs jednoduchá klika (což u 4x4) nejde. Ony ty kliky se používaly max. na nižší střední třídu, u Golfa z doby OIII jen na nejslabší motorizace a u OIII byla i u 2.0 TDi, Na OI zpětně to nebyl zázrak, na OIII to vcelku fungovalo a řekl bych, že i lépe než OII s více-prvkem.

Tchán měl závodní sklony a kdysi nás vzal s Focusem na Hochobir v Rakousku - kdo zná, ví :) Ten bral zatáčky že mi vepředu bylo až blbě, manželka seděla s tchýní vzadu a obě ječely, ale podvozek fakt pecka *) :D Prostě všechno má svoje, souhlas :)

*) pro ilustraci, já takhle ani vzdáleně nejezdím

Zpět na „o všem možném :-)“