Tak abys nedopadl jako Rune

x 3
 x 3 Tak abys nedopadl jako Rune

, sem tam i mě napadne myšlenka vrtule, ale model starší, větší,... E34
 , sem tam i mě napadne myšlenka vrtule, ale model starší, větší,... E34 

To bys mi udelal velkou radost.Mirek Kabát píše: 02 kvě 2021 08:28 Nedávno jsem měnil na éru zadní nárazník a ten spodní díl, co máš pochroumanej, mám. Jen nevím jestli jsou stejně dlouhý na bocích. Mám S60. Změřit to můžu koncem týdne.

Diky LubosiLUBOŠ píše: 02 kvě 2021 08:53 gratuluji doktore, sem tam i mě napadne myšlenka vrtule, ale model starší, větší,... E34

Bude to stejne, protoze ten kryt z karbonu se prodava jako univerzal na S60R/ V70R.Mirek Kabát píše: 02 kvě 2021 10:47 V předu jo. Ten spodní díl zadního nárazníku je na pohled taky stejnej. V sobotu změřím tu část od podběhu do "zatáčky" toho spojleru.

Je to hodně zvláštní pocit, když člověk o něčem sní a pak za poměrně dlouhou dobu to najednou má...doktor píše: 02 kvě 2021 11:43 Jenom pro zajimavost, v roce 2004 jsem byl v Californii, kde jsem se v salonu projel tehdy uplne novou Z4, pripadal jsem si jak ve scifi filmu (mel jsem tehdy golf II) a rikal jsem si, ze tohle bych si jednou chtel poridit.
0FDDF27C-401F-4764-A0E8-5383A6BF379E.jpeg

Ne pobavilo mě když jsem byl ve stavebninách, tak dojelo podobné BMW kabrio a měl tažný s vozíkem a nakupoval materiál
 Ne pobavilo mě když jsem byl ve stavebninách, tak dojelo podobné BMW kabrio a měl tažný s vozíkem a nakupoval materiál  Vypadalo to fakt komicky
 Vypadalo to fakt komicky  Jinak přeju hodně dovolené a relaxu.
 Jinak přeju hodně dovolené a relaxu. 
 No jo, s odtupem casu jsem zjistil, ze potrebuju.

Uživatelé procházející toto fórum: MUV70