EV: Diskuse o elektroautech

...i nemožném! ALE JEN POKUD TO SOUVISÍ S VOLVEM!!! (potažmo evt. s jinými automobily)

VYKECAT SE MŮŽETE V LAMPÁRNĚ!!!
  • Autor
  • Zpráva
python.p
Vůz: XC70 D5 2008

Příspěvek od python.p »

Jasný, tahle přesně to funguje :D Já za necelý rok používání EV prodělal 10t kč, najel jsem cca 10tkm, takže korunka na km... Na rozdíl od tebe aspoň nějakou reálnou zkušenost mám. A pokud je to reakce na Habena, tak jakýkoliv spalovací motor na takový provoz není a nebyl stavěný, a asi se shodneme, že mu to nebude dělat úplně dobře, žejo?

Jsi šikovný umíš použít google. Já se neptám na to co bylo teď tedy minulost, kterou jsi vygooglil, ale já se ptám na to jak píšeš o tom že do budoucna bude lepší a levnější ta Toyota. :)

PS: já si nějakou dobu ten trh realně scrapoval, sledoval a vyhodnocoval. Jestli máš stovky inzerátů na několik vozů, za cca půl roku a znáš jejich prodejní ceny a propady cen, tak se prosím poděl, jestli ne, tak tady prosím nefabuluj a nevymýšlej nějaký scénáře o tom co kdy jak bude.

Aktuálně by ho MX-30 z druhé ruky vyšla na 300 měl by záruku a jezdil by za pár korun. Jednou týdně během nákupu na nabíječku a hotovo. :) Ale jo, Toyota co jezdí za 4,5 a už teď je to dražší, tak se to jistě vyplatí...

K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou:
XC70 MY08 D5 AWD M/T @ 225 ořů v plné síle!
V70XC MY00 2,4T AWD A/T @ Kde mám to křídlo?!

Bylo:
MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva...

VIDA k dispozici - Blansko, Brno, Olomouc

Munga
Vůz: XC60 2014 D4 AWD D5244T17

Příspěvek od Munga »

Ja jen dal blbou odpověd na blbou otázku co byla mimo předešle téma. :)

Zpět na „o všem možném :-)“