dává EINPARTS na výběr ze dvou předpřipravených kabýlků s vývodem? pokud se potvrdí tvoje domněnka, jsem to ale dobrej lofas....
EDIT: takže tu druhou, předpřipravenou koncovku prostě neřešit a nehledat další přípojku?
Znie to neúprimne a nepravdivoTarkin píše:To je skvělý, jsme všichni strašně rádi.
Ledky z Ali neupravujem. Tieto obyčajné z Ali svietia už asi tretí rok. Fotené dnes ráno:Tarkin píše:Škoda, že úprava obyčejných ledek z Ali na něco, co chvíli přežije, je jeden z mnoha dotazů, co ty tak rád ignoruješ viď?
Také jsem je objednal. Nicméně si skoro myslím, že výsledek bude stejný.Já je mám teprve někde na cestě z číny...
Tohle životní moudro si můžeš dát do podpisu, třeba ti to ušetří spoustu těch "podřadných dotazů".To len, na čo chcem odpoviem.
Vzpomínám si, že jsem sadu LEDek od tebe tady kupoval. Byly to obyčejné LED žárovky bez odporů, chladiče... Nicméně u nich byl problém v tom, že se celý vnitřní osvětlení chovalo úplně na ho*no. Nešlo zhasnout, prosvit atd...Ledky z Ali neupravujem. Tieto obyčajné z Ali svietia už asi tretí rok. Fotené dnes ráno:
Z toho vyplýva, že najlepšie CAN BUS, s rokmi overenou Can Bus Technology sú tieto:python.p píše:CAN BUS technologia = odpor.
Nie je to životná múdrosť a do podpisu si to nedám, je to proti Pravidlám Diskusního fóra VK ČR, tak ma nenavádzaj na zléTarkin píše:Tohle životní moudro si můžeš dát do podpisu, třeba ti to ušetří spoustu těch "podřadných dotazů".![]()
K tomu som ti už dal radu v predošlom príspevku aj pred pol rokom.Tarkin píše:Nicméně u nich byl problém v tom, že se celý vnitřní osvětlení chovalo úplně na ho*no. Nešlo zhasnout, prosvit atd... Jak se dá tohle vyřešit, aniž by každá LEDka na sobě měla odpor?
Mrtvé, vyhozené peníze.Tarkin píše: 21 zář 2019 17:39 Nezkoušel někdo nový typ LEDek z Ali?
"CSP chip, no flashing"
https://s.click.aliexpress.com/e/M9CEO9J6
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]