Jedna věc je jak to vypadá na fotkách ( Třeba moje auto vypadá dobře ) a druhá je realita. O tmavé kola se musí člověk více starat ale jak sleduju Ejdou tak to není problém

Ideální je sehnat "kočičí drápek", kterej tě v tom bude podporovat a třeba ti i finančně pomůže.Ejdou Rotacak píše:
tobě se Basttle zatím neškrábu ani ke kolenům, ty máš dětičky 3!snad to doklepnu - jestli se zas nezbláznim do
nějakýho kočičího drápku, kterej do mě zasekne dráp a já pro vůni klínu neuvidim na VOLVO. Zatím to vypadá slibně, už
nějakej pátek držím z vlastního přesvědčení status opuštěnýho vlka
Hezké ano, ale pak se stopro setká s uznáním typu "tak a teď ještě nápis WRX Sti na kufr"Haben píše:Rikam, bronzove, budou hezke k modre
Prosimte, kde jsi kupoval Zimmermany a EBC desky?Ejdou Rotacak píše:Tak už se to konečně blíží, kvůli dlouhý nemoci a propáslému termínu v prosinci, kdy jsem musel odjet služebně na týden pryč
mám konečně termín na 20.2.2019.
Nakonec jsem pustil z hlavy ATE a koupil z Německa vrtanný Zimmermany.
Předek: 336mm
Zadek: 308mm
Desky od EBC: třída Yellow Stuff
Pancéřované hadice takžež od EBC.
Kluci v AV mi mezitím komplet zrepasovali a nalakovali brzdové třmeny z XC90.
Nakonec vyjde výměna brzd, včetně komplet repase brzdových třemenů na nějaký 35 000kč.
No......a můžu začít šetřit na dvouhmotu a spojkovou sadu ze Subaru Imprezy![]()
To bude za bratru dalších 50 000kč.
Pak asi přeskočim tlumiče a koupim od kamaráda, kterej dělá za Prahou v obřim autoskladu za zvýhodněnou, zaměstnaneckou cenu bez
marže to 19T Turbo od Mitsubishi. Snad bych se měl vejít do 20 000kč, zelené vstřiky, 3"DP se 100CPI Race Katem a chip Stage 4 od Pavla.
Ještě že zatím nemám rodinu, to bych jezdil ve Felicii
Cau. No parada,dalsi blazen ,vitej mezi nas. Preju pevne nervy a at se ti dari s upravama. Mas to moc pekne.Ejdou Rotacak píše:Tak už se to konečně blíží, kvůli dlouhý nemoci a propáslému termínu v prosinci, kdy jsem musel odjet služebně na týden pryč
mám konečně termín na 20.2.2019.
Nakonec jsem pustil z hlavy ATE a koupil z Německa vrtanný Zimmermany.
Předek: 336mm
Zadek: 308mm
Desky od EBC: třída Yellow Stuff
Pancéřované hadice takžež od EBC.
Kluci v AV mi mezitím komplet zrepasovali a nalakovali brzdové třmeny z XC90.
Nakonec vyjde výměna brzd, včetně komplet repase brzdových třemenů na nějaký 35 000kč.
No......a můžu začít šetřit na dvouhmotu a spojkovou sadu ze Subaru Imprezy![]()
To bude za bratru dalších 50 000kč.
Pak asi přeskočim tlumiče a koupim od kamaráda, kterej dělá za Prahou v obřim autoskladu za zvýhodněnou, zaměstnaneckou cenu bez
marže to 19T Turbo od Mitsubishi. Snad bych se měl vejít do 20 000kč, zelené vstřiky, 3"DP se 100CPI Race Katem a chip Stage 4 od Pavla.
Ještě že zatím nemám rodinu, to bych jezdil ve Felicii
Ty jo mít to takhle takhle tak nespím. Mam teda hypotéku na 30 let, to beru jako bych platil nájem, ale jinak jsem si v životě nic nepůjčil. Na co nemam to nepotřebujiEjdou Rotacak píše:Blbý je, že mě za stávající úpravy na autě + nějaké vybavení do bytu zbejvá ještě asi 14 splátek u Equa Bank, tak si teď nemůžu moc vyskakovat.
Uživatelé procházející toto fórum: jancho