python.p píše:Ještě se to dá napsat, jako jedna S80 3.2 v LPG co se tu prodávala...
Deshi píše:python.p píše:Ještě se to dá napsat, jako jedna S80 3.2 v LPG co se tu prodávala...
tvl, já si snad koupím 3 roky starýho Hnůjdeje![]()
![]()
python.p píše:
Nesmíš to vidět takhle negativně.Když se ti to neposere jsi v pohodě, když se ti vysere motor, seš tam co slunce nesvítí...
Sorry za offtopic ale jak se pozná posraný hydroměnič ? Přestane to jet ? Vydává to divné zvuky ? Ukáže se STOP na palubovce ? DikDeshi píše:Ted se mi posral hydroměnič v automatu a jsem rád, že mi soused automechanik půjčil Fóbii v kombi na hlínáchpython.p píše: Nesmíš to vidět takhle negativně.Když se ti to neposere jsi v pohodě, když se ti vysere motor, seš tam co slunce nesvítí...
![]()
![]()
![]()
SZWarcz píše:Sorry za offtopic ale jak se pozná posraný hydroměnič ? Přestane to jet ? Vydává to divné zvuky ? Ukáže se STOP na palubovce ? DikDeshi píše: Ted se mi posral hydroměnič v automatu a jsem rád, že mi soused automechanik půjčil Fóbii v kombi na hlínách![]()
![]()
![]()
Gratulace k novému povozupython.p píše:
Tak téměř o 3 měsíce později je vše hotovo. Radši jsem to napsal až dneska, abych to nezařekl, přeci jen ty auta jsou tak chytrá až to občas bolí.
Soupis prací by vydal na knihu (ve zkratce GO motoru), ale na druhou stranu, všechno co by se mohlo posrat je opravené... (Turbo, DPF, KAT, vstřiky - takové ty naftové trable.)
Takže opět v plné síle. Teď se budeme chvilku lízat z finančních ran a potom zase vymejšlet ptákoviny jako lepší IC, bufík, ACC a tak dále.
python.p píše:256 607 km
Výměna oleje.
Olejový a naftový filtr.
Zatím jen jezdím a snad už nic řešit nebudu...
šťastlivčepython.p píše:Mám manuál
Tak v tom případě dvouhmotu...python.p píše:Mám manuál
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé