KUBO co ten bufík podařil se rozběhat?
Nikoliv. Postupujte dle návodu.python.p píše:Mám jen kukuřici, můžu ji použít?
Jak vám vlastně topení funguje? Jaké má režimy?Jakub Svoboda píše:Škoda no. Takže návod je pouze na P2My na P3 máme senzor na levém zrcátku, takže python.p bude muset vytvořit nový návod pro levé zrcátko a s kukuřicí.
A má také funkci automatického příhřevu?Jakub Svoboda píše:Nijak ani jeden ho z nás nemá. Mě leží ještě v bedně a čeká na instalaci která proběhne 10.9.2018 a pak nahrát soft od Volovčesky. Pak můžu poreferovat. Ale rozhodně to bude 2x časovač + přímý start a ještě si dodělám i dálku.
D5T5 ten dongle vzdalo?63miro píše:Koukam ze autoplugin ma novou verzi dalkace - uz to jde i cez appku http://www.autopluginstore.com/en/volvo/v1r/index.html
Bude stacit dálkový start bufika pres apkuok2ucx píše:Nevzdalo. Start motoru tím asi pravděpodobně ani nepůjde, ale nikdy neříkej nikdy.
Ten Engine Remote Start by snad mohl fungovat i u automatové nafty MY12- (možná i MY11-), ale nemám to kde zkusit...
/PL
Takže aj keď nemusí ísť dole u teba nárazník ako na P2, je to celkom na P2 oproti tomuto EASYJakub Svoboda píše:... Ruce mám, ale tedy dodrbaný slušně...
Vůbec žádné místo, natož tam dát ruce dvě...
Jo a tyhle vozíky jsou úpně nový.Pišta... píše:Ty vozíky na KLT
Jo a tyhle vozíky jsou úpně nový.Pišta... píše:Ty vozíky na KLT
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé