Nejhorší je, že kvůli vyzkoušení jestli to pomohlo musím zase sundat nárazník a vyndat světlo.

Jde to bez nárazníku jen shodit podběh.raolsa píše:Ok, díky za rady.
Nejhorší je, že kvůli vyzkoušení jestli to pomohlo musím zase sundat nárazník a vyndat světlo.Ale nevadí, dal jsem se na vojnu tak to snad vybojuju.
Místo nýtů se dají následně použít klipy,které jdou použít opakovaně.raolsa píše:Jj, taky možnost, ale tam zase musíš odvrtat nýty a těch za "a" už moc nemám a za "b" díry pro ně už nejsou úplně OK a nevím kolik přenýtování by ještě vydržely.
kup v autokelly plastové klipy s trnem,podle díry vyber tloušťkuraolsa píše:No nevím jestli by to u mě fungovalo, naposled jsem musel na druhou stranu nýtů dát podložky. Už ani ty slupkové nýty to nedávají.
Nevím. Vídím poprvé.raolsa píše:Setkal jste se někdo s tím, že u auta s bufíkem nebyla v advanced položka na testování jednotlivých komponent?
Já se s tím setkal a nakonec jsem to musel oblbnout tak, že jsem nahrál do vidy jiné auto s bufem, ignoroval chybu a pak jednotlivé komponenty otestoval.
Ale je to divný, i u mého auta, které z výroby bufík nemá, ho stačilo připojit do zásuvky a šel otestovat.
Ne tak úplně. Jelikož ke každému takovému autu nejprve musíme zjistit přístupové heslo do centrální jednotky CEM (a to je u každého případu jiné, individuální), tak nelze až tak úplně generálně vystřelit cenu ven. Ale každému, kdo nám napíše přes web, tak odpovíme (byť to někdy chvilku trvá).Ekky píše:Myslim ze takove ceny by mely byt normalne uvedene a pristupne.
Paráda! Tak poptej, na kolik by přišel režim s časováním potažmo topením zbytkovým teplem od D5T5.Tod2 píše:tak letošní první podzimní start bufíka (mám jen automatický mód), bylo 1°C nad... a musím říct, že po létě opět naprosto bez problému či nějakého kouření
Chápu chápu.Tod2 píše:no, uvítal bych tuto možnost a už jsem se kdysi ptal, bylo to něco kolem 3000 s tím, že cena se upraví dle skutečných nákladů nebo že to tak nějak vyjde jako "balíček" s něčím dalším, což mi teď přijde docela dost a raději (nebo možná spíš nerad, ale musím) investuju tyto peníze do materiálu, bez kterého by to auto za chvíli nejezdilo (brzdy, silentbloky motoru a náprav atd)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé