Havárie a nehody cizí i naše (Upozornění- drsné fotografie)

...i nemožném! ALE JEN POKUD TO SOUVISÍ S VOLVEM!!! (potažmo evt. s jinými automobily)

VYKECAT SE MŮŽETE V LAMPÁRNĚ!!!
  • Autor
  • Zpráva
Zeb

Havárie a nehody cizí i naše (Upozornění- drsné fotografie)

Příspěvek od Zeb »

Jenže v Tesle ti asistenti fungují. Jezdil jsem s 3, asi tři roky zpět v USA. Jen mi přišlo že ten autopilot bere zatáčky dost zostra na to, že byla zima a mohlo být namrznuto. Ale jinak jsem z toho auta byl naprosto nadšený.
A na druhou stranu jsem si vyzvedl firemní Ovci 4 po FL. Když jsem chtěl dětem ukázat, jak auto samo řídí v pruhu - Jižní spojka u Laňáku, sobota dopoledne, slunečný den, minimální provoz, tak jsem to při 80km/h zapnul před lehkým esíčkem a za nadávání jsem hrabal po volantu, poněvadž to jelo rovně. A na druhou stanu jakmile zaprší, tak mi to řve, že nejedu uprostřed pruhu, protože každý odlesk na silnici to bere jako čáru. Nedej Bože v zůžení, když předjíždím kamion, tak mi to furt škube volantem a píská. A to na pohodě fakt nepřidá. To jsem u Tesly za cca 1500 km fakt ani jednou nezažil.
Falešných poplachů s aktivací nouzového brždění má za sebou několik manželka. Mně auto zase třeba nenechá zaparkovat - chci někam zajet, auto píská jak protžený a pak se zasekne a odmítá se rozjet. Tak vylezu, obejdu auto jestli tam fakt nic neni a pokračuju v parkování za hlasitého nadávání jak mě, tak ostatních co jsem zdržel.
Jo a automatické parkování jsem u Ovce ještě ani nezkusil. Prostě na to nemam koule, když vidim jak ti asistenti (čti nasírači) nefungují.
To auto prostě exceluje v množství planých poplachů. Docela chápu to, když vidim jak nějaký auto jede po dálnici, z výfuku se mu hulí jak z fabriky a řidič jede jak kdyby se nechumelilo. Už je otupělej...

Zpět na „o všem možném :-)“