Ejdou Rotacak píše: včera, 14:34
ten soustředěný nátlak a dehonestace v massmediích a na sockách je skoro k popukání, kdyby to celé nebylo k pláči. Volby dopadly, jak dopadly. Já volit nešel, protože je to pro mě banda bastardů jeden jako druhej.
Současnou situaci chápu jako ubohý pokus o zvrácení stavu po volbách. Chcípající kobyla nejvíc kope. Až si říkám, že je to práce státních, zpravodajských služeb, protože bez povolení "ze shora" by si to dotyční nedovolili - i když ze strachu píší pod pseudonymy, až na výjimky.
Ejdou, tohhle má jeden malej problém... on se jako hovado chová celou svou "karieru", celou dobu má sklon k hajlování, nacistická symbolika u něj je na denním pořádku, na ty sítě si ty věci dává sám. Spoustu těch jeho příspěvků bych asi někde vyhrabal v konverzacích. Páč jestli něco nemůžu tak to jsou tyhle kreténi. Takže to co se sdílí je real - spoustu z těch věcí si skutečně pamatuji, takže to není fake jak se někteří snaží říct.
Má přece paní na mazání nevhodných příspěvků - to je v pohod vlastně? Ta paní je blbá jak pumpa na sáně - někde psala o tom, že je přeci normální mít doma svícny s nacistickou tématikou, to má tak každý ne?
Story s půjčováním mobilu v hospodě? Ty voe, i můj malej by vymyslel lepší výmluvu jak on.
Chlad a Klaus v zádech, bez komentáře.
A na časování? To je za mě strašně jednoduchý.... do doby kdy seděl v EU Parlamentu, byl pod radarem, páč to byl tuctovej poslanec, kterej nikoho ve finále nezajímal a on byl rád, že věděl kde se tam najíst a jak hlasovat, když tam zrovna byl. Něco plusových bodů - studoval jsem jeho zprávy a co a jak hlasoval, i když je to nacistický hovado, tak tady bylo vidět, že aspoň něco umí. Nebo má dobré poradce.
A proč tedy načasování teď po volbách? Hádej? Fakt je tak těžký si uvědomit, že do doby než realně hrozilo že bude ministrem zahraničí byl vlastně jen debílek co má přitáhnout nějaký hlasy - to se povedlo. Jneže teď by realně mohl reprezentovat naši zemi

a dělat tak ostudu všude po světě, takže je fakt s podivem, že lidi, novináři, kdokoliv v tom vidí problém tomu chce zabránit. To je ale divný co?
Vůbec bych za tím nehledal minulou vládu - ta končí, finíto, tam není co řešit. Jde u budoucnost. Stačí odsouzenej premier a pak Tomio - ani nevím co mu slibujou. Pak už jen tady to hovado jako ministr, to by byla panečku vláda jak se patří...
A od čeho to má odvést pozornost?

Zase nějaká konspirace? Bych si to zapsal, uložil a nastavil upomínku za rok, nebo dva abych ti mohl dát za pravdu.