U mne toto nepomohlo.Jakub Svoboda píše: 12 srp 2025 18:25 Co třeba sundat prachovky a doplnit vazelínu, třeba je vyházená a občas to jde na "sucho".
Jen hadám
Po výměně l poloosy to přestalo - než se udělalo vedroTomas78 píše: 12 srp 2025 08:43 Hlásím se do klubu, dělá mi to takyTak když na něco přijdete, napište
EDIT: někde nějaká vůle malinko bude. Taky se mi zdá, že to slyším jen když je auto prohřátý. Budu sledovat.
špatně jsem se vyjádřilRomulusw píše: 14 črc 2025 11:44 Auto stojí, točíš volantem a "cvaká"? To bude spíš horní uložení tlumiče (ložisko).
A hlavně vyměénit mechanika![]()
Lobro je super ne? to by mělo vydržet - já když jsem scháněl tak v dosahu lobro jen jako tovární repas což jsem nechtěl , ale scháněl jsem narychlo takže skf. Většinou lobro jen klouby na repas. Vnitřní kloub doma repasovat nejde že?jirkaTDI píše: 25 srp 2025 23:59 Sice mám P2, ale s poloosami jsem si užil dost...
Nejdřív jsem řešil jeté poloosy z vrakáče, vydržely většinou rok.
Pak repas, nevydržel ani rok...
Teď nové poloosy Löbro, zatím mám málo najeto, tak těžko hodnotit, snad dají třeba 2 roky![]()
Pokud se dají ještě koupit nové origo poloosy, zavřel bych obě oči a šel do nich![]()
Nebo pokud je špatný jen venkovní kloub, tak je škoda měnit celou poloosu a měnil bych jen kloub.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé