Třeba ne. Pokud má ten krám milion falešných poplachů za směnu, tak je to <|> na entou a plně v takovém případě chápu že si takového „pomocníka" deaktivoval.
Blbec je člověk co si stoupne metr před náklaďák a diví se že není vidět.
Třeba ne. Pokud má ten krám milion falešných poplachů za směnu, tak je to <|> na entou a plně v takovém případě chápu že si takového „pomocníka" deaktivoval.
- autobus má sklo mnohem níž, zejména ty nízkopodlažníWarcz píše: 21 kvě 2025 07:45 Ja si pořád nemyslím že vlezl bezprostředně před to auto. Teď to beru z pohledu co jsem už viděl kdy lidi jsou schopni jít nalepeni před autobusem a tam fakt vubec nic nevidíš.
Poslední dobou co mají auta tak mají DSG, takže "automaty"Warcz píše: 20 kvě 2025 22:22 1) Zajímalo by mě jestli to mělo front radar a jestli byl aktivní. Jestli si ho vypnul tak je blbec.
2) Skoro bych řekl podle rychlosti že to nebyla ručka ale jako když vraziš R a vysoupíš z auta. Akorát nevim jestli policajti mají automaty.
Zákon 361 hovoří jasně - § 54raolsa píše: 21 kvě 2025 08:06 Já si myslím, že ten chlápek tam vůbec neměl lézt, prostě měl počkat a jít po přechodu.
Ale vina bude buď 50/50 nebo to půjde za řidičem.
Občas se najde nějakej slabší kousek, ale jinak bych řekl, že u HZS je to s inteligencí celkem dobrý...
Uživatelé procházející toto fórum: PINĎABC