Jeden z plastů je prokoplá mřížka reproduktoru v levých zadních dveřích. Dle vidy díl nejde vyndat, ale zároveň ani už nejde koupit

uplne nedokazu dekodovat jak je to mysleny, ale pokud jde o me tak mam momentalne na obou vozech pneu zanovni
Tak přesně tohle jsem si říkal guma vyrobená po 1,5roku Ruské invaze dle číslování na pneu.Tomas78 píše: 09 zář 2024 16:51 Máš pravdu, "puchřejí", nicméně jinak s nimi spokojenost. Teď by měli být v upgradované verzi pro vyšší km výkon. V Rusku jsou vyrobený moje, ještě před invazí. To stále Nokiany vyrábějí v Rusku? Já myslel, že jsou sankce, tak to někam přesunuli.
tapec sundat a mrizku odvrtat. novou prilepit mamutem nebo tavkou, zrovna jsem na tapec koukal dneska rano na pude a asi bych ho mohl obetovatvideoice píše: 06 zář 2024 19:32 V interiéru mám pár prasknutých plastů. Má tu někdo V70 P2 facelift se světlým interiérem na díly?
Jeden z plastů je prokoplá mřížka reproduktoru v levých zadních dveřích. Dle vidy díl nejde vyndat, ale zároveň ani už nejde koupit, má někdo zkušenost s vyndáním, byť třeba i destruktivním pro zbytek dveří?
Uživatelé procházející toto fórum: Vapik