Tohle úplně nevím, zeptej se ho. Nicméně já mám za ty peníze prostě účet a nebyl nijak vázaný vinkem. Na druhou stranu jsem zatím žádné další auto připojit nezkousel.
Silenty na motor D5 (136kW) jakou zvolit značku? Corteco? Meyle? Lemforder? Origo?
Příští tejden bych chtěl tohle sfouknout, ale netuším jakou značku zvolit. U některých dílů je rozdíl v ceně docela dost velký.
Zároveň motora ani autodilos nemá dostupný všechno od jednoho výrobce a objednávat to na víc eshopech se mi úplně nechce.
Díky
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!
Corteco je origo. Měl jsem i Lemforder, po 100tis jsem je měnil za Corteco, ty jsou tam teď 120tis. Spíš jde o to, že tam nic asi nevydrží jako původní origo, takže holt měnit, měnit...
_________________ D5T5 ST2, egr off + dongle VIN YV1TS796961433633
Jakože aktuálně s autem jezdím jen rodinné dovolené, takže těch 100t km počítám je tak na 10let, takže pohoda. Spíš třeba kost je od jednoho za 800 od druhýho za 2200
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
PetrXC70: nastavení, aplikace, vynutit ukončení, úložiště a mezipaměti, vymazat mezipaměti.
Pak zkusit i paměť a pak reinstal.
Hm, tak to asi bude problém u tvého telefonu, já dneska odjel na Waze do Polska a zpět a kromě toho, že Waze nevědělo o jedné uzavírce a musel jsem se vracet, tak bez problémů.
Zkoušel jsi Waze odinstalovat, pak restartovat telefon a až potom znovu nainstalovat?
Jop, ty 50 mi to hlásí taky, už docela dlouho. Už mi to připadá otravné a není to moc přesné. Sice to hlásí, že za xx km přijde 50, ale už jsem dávno v obci a pořád to tam prudí.
Asi nějaká vychytávka na snížení spotřeby, no.
Asi to vypnu.
To hlášení se dá vypnout v nastavení.
Waze je celkově dost opruz, co se týče aktualizací, většinou tam změní nějaké kraviny jako velikost písma a podobně, a u toho dodrbají funkčnost a takhle to stále dokola fušují. Aktuálně mě nejvíc otravuje, že pokud při navigování dám vybrat nějakou alternativní cestu, ze tří nabízených možnost, vyberu ji, tak potom musím ještě opětovně potvrdit, což dřívě nebylo a rovnou to skočilo zpátky do navigace. Neskutečně otravné. Nedávno jsem musel reinstalovat, protože mě všechny uložené destinace navigovaly na jednu adresu.
raolsa píše: 05 črc 2024 20:11
Hm, tak to asi bude problém u tvého telefonu, já dneska odjel na Waze do Polska a zpět a kromě toho, že Waze nevědělo o jedné uzavírce a musel jsem se vracet, tak bez problémů.
Zkoušel jsi Waze odinstalovat, pak restartovat telefon a až potom znovu nainstalovat?
Tak furt stejný, odinstaloval, restartoval telefon, nainstaloval...
Poprvé ji normálně spustim, načte trasu, funguje... Vypnu, hned zas zapsnu a už píše, že Waze nereaguje a mam možnost ji vypnout nebo počkat...
Přidáno za 24 minut 13 sekund:
Tak sem nainstaloval ty mapy.cz a fungujou...
Já X let používám Google Mapa a více než super. Mapy.cz taktéž dobré, Google spíše ze zvyku.
Google má i vcelku aktuální info o objížďkách apod. Teď jsem jel podle něj do muzea do Lešan, spousta uzavirej a na první pokus v cíli.
Sem tam má třeba den dva zpoždění spíše po otevření uzavírky, ale jak píšu, funguje skvěle. Mimochodem najde i trasu MHD v cizině, zkoušeno v Irsku a opět skvělé.
Waze na cesty po ČR. Na delš cesty asi Google mapy (waze mi nechtěl parkrát vyhledat komplet cestu (800km)), ale u občas se mi stane, že Waze mě nedovede přímo na místo, takže tam vede mapy.cz a jejich offline mapy, který jsou prostě super a hodí se to mít v telefonu.
Jasně, veškeré ofiko objížďky to bere v potaz. Samozřejmě i aktuální dopravní situaci.
A obrovská výhoda je, že si člověk všechno může naplánovat na pc přes svůj účet na seznamu a pak jen používat v telefonu přes aplikaci, respektive oboustranně samozřejmě...
_________________ D5T5 ST2, egr off + dongle VIN YV1TS796961433633