Staníku, cákni ty středy černou a přelešti ty "V" do lesku. To pak bude uplně lexusní!
Teda ale nový Polarhnisy, pánečku, voni si žijou pane fachmajstr.
Když už jsem viděl Petrovu fotku na FB, tak si tady přihřeju polívčičku, sice jinej gang, ale tohle se prostě musí zažít.
Dneska nám přálo a najednou pořekadlo i cesta je cíl, dává větší smysl. Čím víc zatáček, tím větší smysl.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!
Druhý setrvačník motoru sloužil k tomu, aby motor údajně neztrácel rychle otáčky při jízdě do stoupání.A ano, motor při jízdě z roviny do kopce má silnější a plynulý tah menší vibrace,nemusí se tolik vytáčet. Při dravějším rozjezdu si pěkně podhrábne.
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!