http://landroverforum.cz/forum/viewtopic.php?f=9&p=398261&sid=defeea05c7f05583fce1b0e7e0007c2c#p398261
Coz takhle sem po citovanem vzoru davat fotky dvojek pro pokoukani? Abych presel od slov k cinum, pridam neco malo z dnesniho venceni

Do Tebou citovaneho tematu jsem dokonce i prispival, problem je, ze se tam krabice ztraceji v zaplave fotek novejsich modelu, proto jsem tenhle topic zakladal. Stejne jako na LR foru, kde je pouze pro Serie.raolsa píše:Jak je možné, že jsem tě ještě v Turnově nepotkal??![]()
Jinak téma tu je, ale spíše obecné, ne jenom o dvojkách: https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=96&t=47306
To zni skoro jako bys mel zamek od garaze ovladany hygrometrem a aneroidem - teprve po dosazeni pozadovanych parametru se otevreOndra. píše:na mojí dvojku je pořád ještě ošklivě
Tahle je hezčí a na ní ošklivě neni !Ondra. píše:na mojí dvojku je pořád ještě ošklivě
I ty nedůtklivče! Naopak, já se tě snažil vylákat, aby lidé měli možnost nechat si oka polahoditi !Ondra. píše:Ok tak ja taky vyjedu, snad tim nepohorsim krpa
Tak toto je iná nádhera! Krásne.Petr Marek píše:Také přidám jednu fotografii z dnešního slunečného odpoledne.
Yes!!!PINĎABC píše:dvojky jsou fakt krásný, když to nejsou prsa
Jdu se samozrejme neprodlene zbicovat, ze jsem svou nedbalosti a lehkomyslnosti zamenil termin pozicky a parkovacky. Uz se to pane uciteli vickrat ale opravdu nestane!penek píše:Hele, ty orgáne, to nejsou žádný pozičky (ty jsou druhá poloha), ale vícewattový DRL (první stálá poloha). Což, pane redaktore, při vašem vzdělání, bubble bum...
Učí se dobře, to nemohu říct!olivin píše:Jdu se samozrejme neprodlene zbicovat, ze jsem svou nedbalosti a lehkomyslnosti zamenil termin pozicky a parkovacky. Uz se to pane uciteli vickrat ale opravdu nestane!penek píše:Hele, ty orgáne, to nejsou žádný pozičky (ty jsou druhá poloha), ale vícewattový DRL (první stálá poloha). Což, pane redaktore, při vašem vzdělání, bubble bum...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé