Airbus380 píše: 02 lis 2023 15:58
Jojo jde hlavně o váhu, samotná lokomotiva má většinou přes 80t
To akorát u těch divných strojů co nemají ani komín, ani výfuk a bez drátu nad sebou se ani nepohnou (čili elektrická trakce). Na neelektrizovaných tratích je většina čtyřnápravových motorových loko pořád původem z ČKD (některé ve víceméně původním stavu, některé byly základem pro „caterpillarizaci“ a zmodernizování řízení) a mívají hmotnost 64 - 75 tun, čtyřnápravové novější motorové vozy ex ČSD konstrukce mívají 46 - 56 tun (řady 842, 854, 843).
Pouze moderní dieselelektrické loko se pohybují okolo 80 tun (např. řada 744.1), ale těch zatím v ČR nejezdí tolik, aby to vůbec stálo za řeč.
Jen bacha, uložto je braný jako veřejný prostor, takže pokud záznam, nebo cokoliv jindy jinde projde veřejným prostorem, tak se může označit za nepoužitelné, případně odtajněné. Řešili jsme to kvůli NDA a jiným věcem a tohle mi poradili. Tak jen pozor. Minimálně chránit heslem stažení a ještě zakódovat soubor samotný.
Uložil sem to na to uložto.cz a poslal jim odkaz, nikdo jinej to asi nevidí... Dneska policajt psal email, že si soubor stáhli a je to ok. Sám mi to navrhnul, abych to dal na uložto...
Včera v podvečer(ještě za světla) sem pouštěl paní přes přechod a v protisměru ji pán srazil ... Ani nebrzdil, proto ten záznam...
jj prave, ta fabka kouka kousek, chytil by to motor, ale proste to je podle me automaticka reakce. nicmene by semohlo stat ze ta fabka doklouze na to auto s kamerou.
nicmene nesedel jsem tam, je to jen zvaneni od klavesnice....
když trefíš auto před přední nápravu ještě v takovém nepoměru váhy a na kluzkém povrchu tak by se tak otočilo o 180°. Ale jasný přirozená reakce je že nechceš.
Je to to samé jako když se lidi snaží zabránit nárazu do auta před sebou a strhnou to do protisměru...
mas asi pravdu, nic to vsak nemeni na tom, ze ten dmnt v ty fabce nema za volantem co delat. Protoze tohle neni zadny blba nahoda, to je regulerni pokus o sebevrazdu....
Jizda v protisměru na dálnici by měla být za 2 roky bez ŘP a znovu do autoškoly. Tady byli fakt všichni svatí. Děsím se toho až něco takového na dálnici počkám protože to jsou vteřiny.
Tresty a pokuty nic nevyřeší. Na dálnici jezdí v protisměru zmatení jedinci, většinou senioři, kterým ten ŘP měl už dávno zatrhnout obvoďák, případně zfetování týpci.
Na dálnici jsem v protisměru auto už potkal a borec musel být tak vedle, že snad ani nechápal co se kolem něho děje, jenom na něho troubí a blikají auta.