Bez ohledu na obsah situace. Je na povazenou, ze ze stareho Leonu modelove 2003 vyleze cajk a ridicku ze Sandera model 2021 veze vrtule a spolujezdec ma taktez tezka zraneni.
Ale jinak, ty nove dacie za ty penize vypadaji lakave
Ta škoda bude asi omylem prohozená, ten Leon nemá vyšší hodnotu, jak 50tis. Kč.
Jako je zajímavý, že 20 let starý Seat vypadá po čelní srážce dost podobně jako nová Dacia.
Co se týče zranění, tak to dle mě bude větší kinetickou energií Seata, který má určitě větší hmotnost a asi měl i vyšší rychlost a měl tedy výhodu, Dacia se asi proletěla dozadu.
jirkaTDI píše: ↑10 zář 2021 14:50
Ta škoda bude asi omylem prohozená, ten Leon nemá vyšší hodnotu, jak 50tis. Kč.
Jako je zajímavý, že 20 let starý Seat vypadá po čelní srážce dost podobně jako nová Dacia.
Co se týče zranění, tak to dle mě bude větší kinetickou energií Seata, který má určitě větší hmotnost a asi měl i vyšší rychlost a měl tedy výhodu, Dacia se asi proletěla dozadu.
zevnějšek se nehodnotí, protože zevnějšek je určen na deformační zóny. To podstatné je, že Leon má volant na svém místě a Sandero posunutý o půl metru
_________________ V70R II 2,5T AWD, manual, 220 KW,´04, SAAB 9-5 AERO 2.3T, B235R, manual, 184 kW, ´03, Volvo C70 2,0 T5, B5204T3, 166kW ´98, manual, ARD tuning stage 2, 195kW,
bylo Volvo 460 2.0, B20F manual, 80kW,´95, bylo Volvo V70 2.5 10V, B5252S automat, 106kW,´99, bylo Volvo 850 R, 2.3, B5234T5 automat, 176kW,´96, Volvo V70 T5 2.3, B5234T3, manual, 176kW, ´99,
Vstup do galerie ZDE
Dnešní úlovky z cesty do Hradce a zpět.
U Fabie absolutně nechápu co paní dělala a jak se tam dostala. Nicméně u auta už stáli další tři řidiči a šli na pomoc, tak jsem jel dál - pospíchal jsem. Asi se krom zaplutí do pangejtu nic nestalo, obě paní vystoupili bez problémů.
Octavia to pěkně schytala. Je to na horizontu, zřejmě za ním stála kolona a octa nedobrzdila. Auto tam už zřejmě stálo delší dobu.
Jičín.jpg
Jičín1.jpg
Octávia.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
_________________ Volvo V70 II 2.4T AWD 147 kw LPG '00
Citroen Xsara 1.4i 55kw LPG '01
Diagnostika k dispozici. 607827920
Mluvčí policie Dagmar Jiroušková uvedla, že osobní vozilo značky Volvo řídil 22letý řidič.
„Zezadu narazil do malotraktoru, jehož 77letý řidič byl vymrštěn do silničního příkopu. Svým zraněním na místě podlehl,“ uvedla Jiroušková
ani já ne, dal jsem to sem proto, že je řidič majitelem Volva. Možná na silnici malotraktory fakt nesmí, ale takhle na pankáče to asi řešit nemusel, stačilo ukázat fakáče
_________________ V 70 B5244 T5, AWD, MY 07' HILTON TUNING stage 3 + úpravy
V 70 B5244 S2 2.4L, MY 01' stage 2, LPG
Nechtěl jsem to tady dávat, dokud to nebude uzavřené pojišťovnou. Minulý týden do mě nacouval pošťák s dodávkou. Můžete typovat jak to vyhodnotila pojišťovna (ČSOB).
Blízko. Ohodnotili na 35 (to mi přišlo fér) a nehodu jako totálku (oprava tuším 40). Já jsem opakoval, že si auto chci opravit. Odečetli zůstatkovou hodnotu 10 a vyplatili 25 na účet.
Za mě ok, na autě by byly větší investice (spojka, možná i setrvačník) a nevím jestli to na jaře projde legálně emisema, takže jsem i plánoval na jaro možný konec. Nové světlo je na cestě, o víkendu na to mrknu.
Narozdíl od nehody pár let zpátky, opravdová totálka, auto nepojízdné, tuším, že to byla AXA. Tam jsem tratil hodně finančně i časově.
Naposledy upravil(a) labanos dne 23 zář 2021 19:26, celkem upraveno 2 x.