(takovou mezeru, mi dokonce doporučoval autoškolák, když jsme na světlech za někým stáli, ať už do kopce, nebo na rovině)
Zastavit tak daleko, až přestaneš vidět zadní kola auta před sebou.)
Což asi neplatí u liazky.

To malé dítě bys neviděl ani u normálního auta typu V70. Kolik měří 19ti měsíční dítě? Mám doma 18ti měsíční a má sotva 90 cm a to je na svůj věk velká. Pokud si sedne na odrážedlo, bude ještě o dalších cca 10 - 15 cm nižší. Pokud ti bude stát pár desítek cm před autem, tak jí taky neuvidíš, když nebude mít na hlavě kulicha s bambulí. Velkou.Urvanej píše: 27 kvě 2021 10:58 Tak si sedni do svýho auta a změř si, jak daleko dopředu nevidíš. Budeš se dost divit i u takový V70... tipuju 3m? A co je potom OK a co už je mimo, 3 jsou OK a 4 moc, nebo je ještě 5m ok? Tenhle argument je jen aby způsobil wow efekt. Hlavní problém je v tom, že to je vysoký a to dítě by neviděl, i kdyby stálo přímo před ní, což se ti u auta normální konstrukce nestane.
Stejná diskuse jako před 50 ti lety u baby killing lights
image.png
No tento takové štěstí neměl... Kolínsko 29.5.Vapik píše: 01 čer 2021 07:26 Tak to je solidní rozborka:
https://tydenikpolicie.cz/ridic-felicie-narazil-na-klatovsku-do-stromu-do-nemocnice-ho-transportoval-vrtulnik-lzs/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=566730&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=bVENhe4Ie0m-202106010520&dop_id=11995946
Myslel jsem si, že to přežil díky tomu, že ho náraz z auta vyhodil, ale píšou, že ho vyprošťovali.
Já bych jim zas tak nefandil, myslím tím řidičům...xSam píše: 02 čer 2021 08:42 Na tuhle nehodu jsem koukal, osobne si myslim, ze ten borec s hokejem stal v kolone a cumel. Napalil to do podle me do nej dalsi. Ale nevim, nedocetl jsem se.
Kdybych ja stal v kolone, cumim taky.
Okolnosti nehody vyšetřuje policie. Podle informací Novinek bude prověřovat mimo jiné tablet v kabině řidiče, který se svým vozem narazil do kamionů před sebou.
Koukal ten co narazil, ale může za to výrobce auta. Ten tablet v pozici jak je na fotce u Scanie R hrozně špatně drží, na každém hrbolu padá na volant, nebo na zem. A koukat na tablet, pořád ho přidržovat a ještě sledovat provoz se fakt nedá!xSam píše: 02 čer 2021 08:42 Na tuhle nehodu jsem koukal, osobne si myslim, ze ten borec s hokejem stal v kolone a cumel. Napalil to do podle me do nej dalsi. Ale nevim, nedocetl jsem se.
Kdybych ja stal v kolone, cumim taky.
Trochu brzy mluvit o preziti, natoz o trvalyvch nasledcichAirbus380 píše: 02 čer 2021 11:28 Dnes dopoledne u Velkého Oseka... mladá holka vletěla na přejezdu bez závor přímo pod vlak, tlačil auto 500m. Přežila bohužel doživotní následky.
Já tě chápu. Řeknu to blbě...Pro mě platí stav od vzniku nehody po naložení do vrtule a odvoz do špitálu. Co se děje za dveřmi nemocnice už není "naše starost" . Doživotní následky pro bylo myšleno. Že přišla o nohy.
Osek směr Kanín.... Na té nové spojce.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]