Nechal jsem vyměnit poloosy, protože to vibrovalo při akceleraci. Koupil jsem tedy obě nový SKF, aby se nemuselo laborovat, kterej kloub to dělá.
Po výměně jsem si všimnul (ale už to možná dělalo předtím, tim si jistej nejsem)
při 1800ot, to začne odněkud od motoru rezonovat. (to je ještě snesitelný) ale při 3500ot se to tak rozhučí, že má člověk strach, aby nevyskočil celej motor.
A teď, co to může dělat. Lezli jsme kolem toho s kámošem mechanikem snad dvě hodiny, ale bez výsledku.
Nejdřív jsem myslel, že to dělá jenom při jízdě (je jedno, na jakej převodovej stupeň, dělá to na všechny), ale když auto stálo mimo dílnu, byly slyšet ty rezonance i na neutrál, když se to vytočilo. (v dílně to slyšet nebylo, jak se tam všechno ozávalo)
Našel jsem stejnej problém na netu, ale nikde už nebylo napsaný řešení. https://forum.skodahome.cz/topic/139562-rezonance-plynov%C3%A9ho-ped%C3%A1lu-po-v%C3%BDm%C4%9Bn%C4%9B-poloosy/?
Prolezli jsme vejfuk, vyměnili na něm sponu, koukal jsem dovnitř, kat se zdál OK. Přivařili jsme jeden držák vejfuku, ale nic, dělá to pořád.
Po čem tedy jít dál jít? dělá to s vyšláplou spojkou i bez...