python.p píše:Jenom k těm sicnám. Dlouho mi trvalo než jsem si je dobře nastavil a naučil se správně sedět.
A takovej malej tip/trik pokud máš dobře nastavený sedadla, tak když se lehce zapreš levou nohou tak bys měl cítit jak se ti bedra stanou oporou pro celé tělo. Potom nejsou potřeba sportovní skořepiny, aby člověk měl jistotu v sicnách.
Pokud tohle všechno víš, tak se omlouvám.
Ohledně ladění, co nakoupit ty performance díly a pak to dovést někomu do Prahy kdo s tím má zkušenosti. Chápu, že to chceš někam dovést a odvést si fungující auto?
Ahoj, ani nevíš, na kolik bodů je snažím fixovat a jak moc se držím čeho se dá .... ale fakt je to záludné a sedačka nepodrží. Pokud jedu rovně po dálnici nemám námitek, ale zakroucená okreska je utrpení. Jasné, že to není motokára, ale standardní kožené sedačky někdo nedomyslel. Sháním R design, ten mi vyhovuje, ale stále se sedí strašně vysoko.
Dan
p.s.: hledám někoho, kdo mi i poradí, ukáže, zrealizuje. Nechci zadarmo nachytřit a pak to bastit sám.
Potřebuji, aby mě někdo vyslechl, co vlastně chci, vysvětlil mi vhodný postup, vymluvil nesmysly a ideální variantu pak budeme po krocích realizovat.