Jéééé hahaha to je ty vole fakt vtipný, mooooc vtipný...
PS: tady bych tenhle "typ humoru" fakt nečekal. To děda hned zahodil tu plastovou občanku? Nepamatuje si rodné číslo (jo může se stát s věkem), nemá kartičku pojištěnce? To je humor na úrovni první třídy zvláštní školy, teda mentálně.
Udělejte si nástěnku, na co se může vtipkovat a na co ne. Ať se pořád tak nenasírate.
Spořádaný volvista již tedy ví, že se nesmí smát a vtipkovat na korespondenční volby, Pávka, Fialu, to sem pak naběhne Urvanej a vyhlásí zákaz smíchu v celém vlákně. Dále víme, že můžeme dělat vtipy na Babiše, Zemana, to je v pořádku.
Odhadovat můžeme, že se smí dělat vtipy na Okamuru a Schilllerku a nesmí se dělat vtipy na Rakušana a Pekarku. Ale to ještě musíme vyzkoušet, jestli to tak je.
Vtipy o smrti mě obecně vtipné nepříjdou a navíc tady je to tak hloupé, že to vtipné může přijít jen určité skupině lidí. Páč to nedává absolutně smysl, nebo?
Kein: ale prd, tady se diskutuje a lamentuje furt a o všem, tak jsem sem přihodil svůj názor. Páč na FB a X a všude jinde tyhle "vtipy" šíří jistá skupina lidí, která nevidí dál jak za hranici své obce nebo svého nosu. Toť vše. A ohledně politiky se to tu snad už řešilo několikrát ne?
Všeobecně vtípky na dementy jsou asi povoleny. Kdežto vtipkovat o něčem, co vlastně ani vtipné není, asi není úplně cajk. Takže Kein to shrnul dobře a já bych to bral jak takový základ nového pořádku.
ach ti naši novodobí, uvědomnělí svazáci Python by měl dostat piškot s marmeládou a podrbání za ouškem. To neni úplně demokratické tu takhle vychylovat na Rena, nepřijde ti ?
_________________ V 70 B5244 T5, AWD, MY 07' HILTON TUNING stage 3 + úpravy
V 70 B5244 S2 2.4L, MY 01' stage 2, LPG
Ejdou, nech ho, on za to nemůže, on to vidí všude kolem sebe, v Brně a okolí je špatná voda a projevuje se to na lidech. Holt čím dál víc je vidět, jak byl K.H.Borovský moudrý a kolik nesmrtelných mouder světu dal. Např. "Kdo si nechce hubu pálit, musí mlčet nebo chválit..."