Drive to bylo bezne na nemeckych inzercich a mel jsem zato, ze to cesi taknejak prevzali ....
btw. vozidla s ceskou registraci jsou uz skoro dve desitky let oblibena u organizovanych skupin z vychodu (ruskojazycne mafie). Vetsinou se ale kradou RZ z odstavenych aut k prevozu kradenych aut... Ale nasi zlocinci jsou vynalezavi, co si budeme povidat
Maskování RZ mi přijde naprosto neodůvodněné až paranoidní.
Pokud si chce někdo vyrobit RZ pro trestnou činnost, které má jiné stejné auto, stačí se často porozhlídnout u nákupáku...
_________________ Chuanita944, B230FB , MY92, M47"GALERIE" Toyota Yaris Hybrid MY23"GALERIE" bylo: Andreas C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT|V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
Značku taky maskuju. Důvod je trochu jiný. Dneska Google a jiné služby slušně dělají OCR a ukládají fotky. Když potom zadáte SPZ můžete najít o autě hodně informací a jak říká klasik. Dostat se do Google je snadné. Vymazat nemožné.
Urvanej píše: ↑29 zář 2023 09:27
Protože vyrobit si značku dneska neni problém. A pokud chceš páchat trestnou činnost, je ideální mít na autě stejnou SPZ, se kterou stejný auto někde jezdí, protože automatickej policejní systém žádnej problém neuvidí, že třeba tato SPZ neexistuje, nebo že ta stříbrná oktávka, na kterou koukáš, je fiat punto.
Takže stačí mít relativně málo běžný typ auta a není potřeba značku maskovat?
_________________ Alpina B3 Touring
Toyota Yaris Hybrid 2017 Smart Selection
Saabik: hele nevim, on to neni jedinej argument pro schovávání. A na druhou stranu, čím míň běžný typ auta máš, tím spíš si v případě potřeby vyberou tebe (viz Nosound)
Poslední roky bych řekl, že ve 100% případů ano. Je to podle mě na stejné úrovni, jako když tady někdo píše na cokoliv inzerát a svůj telefonní kontakt rozepisuje kombinací slov a čísel. Naproti tomu ale nemám problém do inzerátu napsat VIN, nebo jej samozřejmě poskytnout.
On je stejně dneska problém s prodejem v tom smyslu, že téměř NIKDO nechce volat. Každý by rád mailoval a posílal SMS. cca 20% lidí co jsem kdy prodával věci jako první kontakt volali. Zbytek maily, SMS apod. Když u inzerátu třeba na bazoši rovnou neuvedeš mail, tak redukuješ zájemce tak o 70% (můj odhad). Nicméně i tak ho neuvádím, protože to jsou stejně většinou naprosto otřesná individua. Případně ti pošlou SMS v pátek ve 23:20 jestli to ještě prodáváš, tak takové rovnou blokuju
EDIT: novinka, hele, teď jsem na to hodil nový obutí. Dobrý, ne?
Nazdar Borče! Máš pocit, že u vás na vesnický diskotéce Tě kočky neoceněj, protože Franta s jeho prašivým bagem Ti je všechny vyfoukne? Nebo Tě stará prudí, abys prodal Tvojí famózní vykuněnou Ochcávku a koupil něco pro rodinu? Nebo snad seš milovník pořádnýho železa a nesmrtelnejch motorů? Pak seš tu správně.
Šeptolet kapřík (něžně mu říkám Negřík) v kombajnu a v automatu s osmiválcem je prostě jasná volba. V Čechách na silnici asi druhýho nepotkáš, páč tu budou tak tři kousky celkem. Počítej s tím, že z diskotéky si odvezeš do nejbližšího roští 7 libovejch nadrženejch sestřenic a pokud Tě stará hlídá jak šialená sviňa, tak pro uklidnění jí druhej den v krámě koupíš novou skříň, nebo jinou zbytečnost a k tomu ještě do káry přihodíš dva kámoše. Sice budete na přední lavici vypadat jak teplý bratři, ale to kousneš. Nebo polkneš.
Máš bobky, že to neuživíš? Tak se na to vybodni a jdi zdechnout do křoví. No a pokud ses rozhod číst dál, tak hele. Na dálku se dostaneš na 9 litrů a na pitomý krátký pojížďky a město Ti bude stačit 14 - 15 na sto. Na pětilitr zadarmo. Víš jak, soused to vědět nemusí, tomu řekni aspoň dvacet, ať vidí, že na to máš. Jo a díly stojí nesmyslně málo proti evropskejm kraksnám.
Jo a abys mě nemusel furt votravovat se zbytečnejma dotazama, tak tady jsou nějaký kraviny, co by Tě mohly překvapit:
Levej práh chce vyvařit
Chybí pár plastových udělátek (pár strokorun to spraví)
Nejde stahování levýho zadního okýnka, chybí tam takovej malej bílej plastovej ujebátor (pár kaček)
Klima nechladí, nevim, jestli stačí naplnit, nebo je v lejnu kompresor.
Rozvody dělaný před 10000 km, stejně jako nějakej bordel v elektrice, zadní brzdy a nějaký další chujoviny typu utáhni, promaž, polaď. Teď novej IAC a TPS, těsnění pod sání, ještě se chystám na přední brzdy.
Najeto asi 350.000 km. Veteránský značky. Přepínání mezi evropským a ejmerickým svícením je na čudlík, další čudlík na mlhovky. 2X USB rychlonabíjení, troubení klasika nebo 8 melodií ejmerickejch fízlů, hasičů a saniťáků. Jo a přes kecafon můžeš nadávat babkám na přechodu.
Nad tímhle jsem taky kroutil hlavou. Neřeknu kdyby to zfixloval, ale tyhle řeči nesnáším. Libí se mi jak funguje lezení. Někdo přijde a řekne je to 9c a jestli si myslíš něco jiného tak to vylez. Stejně by to mělo platit tady. Až to vyleze měl by to zpochybnit.
Slusny preklep na sportovy portal. Este by to chcelo fotku so Saganom v cestarskej veste s oranzovym bicyklom v jednej ruke a lopatou od asfaltu v druhej. Viem nie je to moc vtipne ale mna to celkom pobavilo. Spojenie cestarsky bicykel som teda este nepocul.
cestarsky bicykel.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
_________________ Opel Astra H Caravan 1.9CDTi 74kw - z nudze cnost
Ciel -> Volvo, snad jedneho dna Otec: V70 I TDI; ex: 240 GLE '88 (hladky diesel) - pri predaji >700tkm na odometri
Brasko: S60 2,4D; ex: V40 1,9