Otázka, na kterou neznám odpověď
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: S80 D5244T 120kW AT MY06
zrovna jsem to nedávno měnil, dal jsem GSP, ono stejně moc na výběr není a origo za nesmysl jsem dávat nechtěl
-
- Sponzor fóra
- Vůz: S60 2,4T B5244 T3 01' 147kW
Prave ze na vyber neni a nejsou tam moje oblibene znacky
tak se radsi ptam...
-
- Vůz: S60 2.4 (B5244S2)
Co to môže byť, počuť zvuk pri brzdoch?
https://youtube.com/shorts/ug-qcOkMTxw?si=7ZuIrLWbSFqgtYEw
https://youtube.com/shorts/ug-qcOkMTxw?si=7ZuIrLWbSFqgtYEw
-
- Vůz: Eska s trojkoleckem
Na kočky se dá použít prostředek proti kočkám, prodávají hobbymarkety a součástí je vždy levandulový olej, ten se dá koupit i koncentrovaný na internetu je to pak levnější. ,určené místo se postříká a má jim to smrdět. Účinnost nezkoušená.
Mě se osvědčil potah na auto kegel blazusiak. Moc na to nelezou, asi je jim ten povrch nepříjemný, a když už, nic tomu neudělají.
Tradičně na vesnici pokud máš usedlost se to řeší už 1000 let asi takhle- kočka je teritoriální tvor, pokud ji dáš najevo že na daném teritoriu není vítána tak tam chodit nebude. Jako každé zvíře je kočka tupá a nepochopí to hned, ale má solidní paměť a nějakou dobu je pak klid.
Přečti si práce IP Pavlova, o podmíněných a nepodmíněných reflexech tam to je popsáno sofistikované.
Mě se osvědčil potah na auto kegel blazusiak. Moc na to nelezou, asi je jim ten povrch nepříjemný, a když už, nic tomu neudělají.
Tradičně na vesnici pokud máš usedlost se to řeší už 1000 let asi takhle- kočka je teritoriální tvor, pokud ji dáš najevo že na daném teritoriu není vítána tak tam chodit nebude. Jako každé zvíře je kočka tupá a nepochopí to hned, ale má solidní paměť a nějakou dobu je pak klid.
Přečti si práce IP Pavlova, o podmíněných a nepodmíněných reflexech tam to je popsáno sofistikované.