Zrovna dneska jsem na tvoji V8 koukal... Umístění alternátoru u tohoto motoru vymyslel někdo hodně škodolibejNosound89 píše:...

Zrovna dneska jsem na tvoji V8 koukal... Umístění alternátoru u tohoto motoru vymyslel někdo hodně škodolibejNosound89 píše:...
Nosound89 píše:Tak celkově tam toho místa moc není, divím se, že tam je vůbec baterka když třeba v S60 byla v kufru
Haben píše:taky mi to přijde moc, ale mám to z videa odměřené, tak proč takový rozdíl? Nic víc než změna paliva a změna teplot se neudála. A navíc vždy měřeno na stejném úseku.
Suma sumárům:
- 10C + N100: 12 sec
- 32C + N95 + nový středový díl výfuku: 15,5 sec
- 20C + N100 + nový středový díl výfuku: 12 sec
Takže teplota ani nový díl výfuku žádnou roli nehraje, jen palivo. Asi ještě jednou N95 natankuji a změřím.
A pak znova novej motorpython.p píše:Blbě jsem to napsal![]()
To bude pořád furt ten stejnej novej motor. Jen bez chipu, s chipem a snad s IC DO88 a chipem.
Porad je tu sance byt nejrychlejsi,moje nabidka stale trvaPetr.Chrpa píše:Tak dnes brzy ráno čas 5,35
Petr.Chrpa – 850 T5R '95 - 3DP+výfuk ,kat off ,modrý vstřiky ,filtr SIMOTA ,izolator sání, do88 IC, TCV Porsche ,vlastní úprava ECU,turbo TD04HL 16T
Tak to klobouk dolu na 16T. Vyhoda je ,ze si delas soft sam ....Petr.Chrpa píše:Tak dnes brzy ráno čas 5,35
Petr.Chrpa – 850 T5R '95 - 3DP+výfuk ,kat off ,modrý vstřiky ,filtr SIMOTA ,izolator sání, do88 IC, TCV Porsche ,vlastní úprava ECU,turbo TD04HL 16T
Uživatelé procházející toto fórum: jirkaTDI, Vizibable