Tak na popud borců vám napíšu krásný příběh, takzvanou pohádku o nákupu Crossky...
Čas od času jsem se koukl na inzeráty, jestli je nějaké pěkné auto které by se mi tak hodně líbilo, že bych byl ochotný jej vyměnit za C30. Auto, který jsme brali jako druhé volvo do rodiny. Je super, o dost let mladší než V70, skoro třetinový nájezd... Ale reálný plán na koupi nového auta nebyl. Před asi dvěma měsíci jsme narazili na V40CC v Praze Stodůlkách, MY13 a najeto 40tkm ... psali jsme maila, volali ale nějaká paní byla rychlejší a my ostrouhali. Nové auto jsme vesměs ani nechtěli, takže utekl další měsíc. Mezitím se na ukázala tato selektová V40CC v Brněnském Cardionu. V rámci lockdownu jsem měl pracovní cestu do Brna, tak jsem se šel jako ičař na ni kouknout a projet. A teda, auto hodně zaujalo. Jedná se o MY17, D3, AT, najeto 117tis km. Nájezd vyšší, žene si tím nebyla jistá, protože v této ceně a Selektu jsme chtěli něco třeba do 70-80tis km. Nakonec si říkáme že je super a že to bereme ( byl jsem tam sám, žena se nedostala za hranici okresu

)
Takže na apríla, 1.4 jsem se ráno vydal vlakem do Brna, pořešit pracovní věci a hurá do Cardionu. Před vstupem stálo krásné vypiglované auto, cítil jsem se jako při předávání funglovky. Přístup, chování, všechno bylo super. V rámci lockdownu ( asi aby nalákali lidi si koupit auto ) byla akce na prodloužení záruky Volvo selekt na dva roky, místo klasického jednoho, Volvo asistance atd...
IMG_6901.jpg
IMG_6902.jpg
Pořešil jsem po Brně věci, zajel natankovat a hurá zpět domů.. Jenomže jsem snad ani neopustil Brno a auto přestalo jet, automat přeskákal až na neutrál, motor ztratil výkon a chybová hláška že jdi do servisu.
IMG_6905.jpg
IMG_6906.jpg
Ujel jsem 12,6km a auto měl asi 2 hodiny

Bylo to už na hraně zavíračky v Cardionu, tak jim volám, řešíme odtah a auto se vezlo zpět na servis. Tam už byla partie servisáků a čekalo se na auto. Dostal jsem kafe a ať chvíli počkám, že to bude nějaka capina a autem odjedu. Po chvíli prý že to nerozjedou a dostal jsem náhradní, V60.
IMG_6908.jpg
S tou jsme nakonec jezdili více než měsíc, co trval servis. Nejdříve se řešilo jestli bylo natankováno správne palivo ( což rozbor potvrdil, že bylo OK ). Co se ale stalo, zaseklo se vysokotlaké čerpadlo, škublo rozvoďákem a potkal se motor... Takže se měnilo čerpadlo, hlava, vačky, vahadla, kompletní rozborka palivového systému atd atd.. atd.. Volvo uznalo reklamaci a všechno bylo vyřešeno v rámci záruky přes Volvo selekt. Když jsem auto přebíral a ptal se, co by to pro mě znamenalo jako zákazníka kdyby nebyl Volvo selekt, tak bych v tom zahučel za 200+ tisíc... no štěstí nakonec. Borci volali, komunikovali a řešili všechno průběžně. Při převzetí ( druhém

) vozi se ještě všichni přisli rozloučit, omluvit. Opravdu, velice seriózní jednání. Chyba byla nakonec právě na tom čerpadle. Cardionu, v rámci ČR se to prý nestalo, ale Volvo tento prblém už zaznamenalo a tak věděli co se děje a nebyl problém se záruční opravou. Ale asi je to tak malá pravděpodobnost, že se nějaká svolávačka nevyplatí...
V rámci opravy byla výměna pouze části z celkové sady rozvodů, tak jsem si doplatil ať se udělaji komplet a k tomu výměna oleje v automatu. Snad jsme si s autem už průsery užili a dál bude sloužit dobře

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.