Zde i ukázka procesu

ještě tě nahlodal k dalšímu vylepšení a to abgrejd středového ovládacího panelu za ten s těmi chromový i okraji.
 ještě tě nahlodal k dalšímu vylepšení a to abgrejd středového ovládacího panelu za ten s těmi chromový i okraji. 
 DíkyPINĎABC píše:PINĎABC píše:Jupí to vypadá skvěleještě tě náhodam k dalšímu vylepšení a to abgrejd středového ovládacího panelu za ten s těmi chromový i okraji.
 co myslíš? Středovou konzolu s chromem jsem už vyměnil... v podstatě mě chybí už jenom vrch palubky abych tam dostal LCD
 co myslíš? Středovou konzolu s chromem jsem už vyměnil... v podstatě mě chybí už jenom vrch palubky abych tam dostal LCD 

No jo, stáleBlade píše:Ty vole ty jeste zijes? ja uz myslel ze jsi auta prodal a jsi na dacia foru...
Kdy prijedes na sraz se pochlubit?
 Jenom toho bylo hodně a nebyl čas se ukázat jak fyzicky, tak ani moc onlajnově...
 Jenom toho bylo hodně a nebyl čas se ukázat jak fyzicky, tak ani moc onlajnově...  Neboj, Dacku bych asi fakt nechtěl, pořád jsou doma 2 Volva a rád bych 30ku vyměnil... uvidíme další rok...
 Neboj, Dacku bych asi fakt nechtěl, pořád jsou doma 2 Volva a rád bych 30ku vyměnil... uvidíme další rok...  
 Myslim právě toto, Dodělával to David a psal to na FB. tak jsme to řešili a zajímavá věc pro moji starou ludru... v podstatě se to dá udělat díky polákům dost levně. Možná další námět na přístěPINĎABC píše:Jo tak to jsem si všiml až teď, promiň. A jakou tu palubu s kaplickou nebo vyjížděci? V AV budou mít, ale řeknou si ranec

Klidně straš ( taky jsem se bál ) , ale vím že dobrýJakub Svoboda píše:Kompresor jsem preventivně dával letos nový. A hlavně jestli všechny řemeny jsou v celku. Pokud je jeden z nich v háji, tak může být klidně i v rozvodech. To ale nechci strašit.
 . Jenom jeden je "jetý" , takže stejně vyměním všechny. Za 10tis jsem měl mikrořemeny měnit, tak to udělám najednou. Jsem 80tis po rozvodech.
 . Jenom jeden je "jetý" , takže stejně vyměním všechny. Za 10tis jsem měl mikrořemeny měnit, tak to udělám najednou. Jsem 80tis po rozvodech. 

Jakub Svoboda píše:Mě právě ANO, protože jen letos vím o 5kouscích co se jim kvůli zadřenému kompresoru potkal motor. Pro jednoho dokonce AVdíly jeli do Francie 1800Km jedna cesta
Výše jsem ti dal odkaz který jsem dával
Jinak se v kompresoru zadřou pistky a prostě stojí, piliny se nekonají.
Jinak mrkni i zde https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=54&t=68365

Ano, prevenci více než doporučuju... Kór u tvého motoru, který je teď docela dost v pořádkupython.p píše:To vypadá, že na jaře budu taky preventivně měnit... Safra Jakube, si mě nahlodal...
A Radku, snad toi vše dobře dopadne, hůř jak já dopadnou nemůžeš
 . Mechanik mi říkal, že se měl fakt štěstí že se to rozsypalo a hned jsem to odtahl. Takže i řemeny bylo relativně OK, ale všechny jsem poměnil..
 . Mechanik mi říkal, že se měl fakt štěstí že se to rozsypalo a hned jsem to odtahl. Takže i řemeny bylo relativně OK, ale všechny jsem poměnil.. 

3d modylky autíček a násladná málá 3D print hračka. klasicky matchbox 1:64 . model neni final šlo jenom o kontrolu detailů a tisku
 3d modylky autíček a násladná málá 3D print hračka. klasicky matchbox 1:64 . model neni final šlo jenom o kontrolu detailů a tisku  Když jsem dělal první, volba byla jasná
 Když jsem dělal první, volba byla jasná  

mno
 popravdě jsem premýšlel jestli se rozepisovat
 popravdě jsem premýšlel jestli se rozepisovat  Ale zitra to asi sesmolím... nechtěl jsem to psat dřív než to včera dopadlo dobře, tak jsem i čekal tady, byť jsem měl super foto z převzetí
 Ale zitra to asi sesmolím... nechtěl jsem to psat dřív než to včera dopadlo dobře, tak jsem i čekal tady, byť jsem měl super foto z převzetí 

)
 )
 Bylo to už na hraně zavíračky v Cardionu, tak jim volám, řešíme odtah a auto se vezlo zpět na servis. Tam už byla partie servisáků a čekalo se na auto. Dostal jsem kafe a ať chvíli počkám, že to bude nějaka capina a autem odjedu. Po chvíli prý že to nerozjedou a dostal jsem náhradní, V60.
 Bylo to už na hraně zavíračky v Cardionu, tak jim volám, řešíme odtah a auto se vezlo zpět na servis. Tam už byla partie servisáků a čekalo se na auto. Dostal jsem kafe a ať chvíli počkám, že to bude nějaka capina a autem odjedu. Po chvíli prý že to nerozjedou a dostal jsem náhradní, V60. ) vozi se ještě všichni přisli rozloučit, omluvit. Opravdu, velice seriózní jednání. Chyba byla nakonec právě na tom čerpadle. Cardionu, v rámci ČR se to prý nestalo, ale Volvo tento prblém už zaznamenalo a tak věděli co se děje a nebyl problém se záruční opravou. Ale asi je to tak malá pravděpodobnost, že se nějaká svolávačka nevyplatí...
 ) vozi se ještě všichni přisli rozloučit, omluvit. Opravdu, velice seriózní jednání. Chyba byla nakonec právě na tom čerpadle. Cardionu, v rámci ČR se to prý nestalo, ale Volvo tento prblém už zaznamenalo a tak věděli co se děje a nebyl problém se záruční opravou. Ale asi je to tak malá pravděpodobnost, že se nějaká svolávačka nevyplatí...

Hlavně, že to opravili, vlastně GO motoru?
 Hlavně, že to opravili, vlastně GO motoru? 

x 1
 x 1
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé