Zároveň mne mrzí, že battery-guard co jsem koupil nefugnuje, na BT se sice objeví, ale napětí mi ta aplikace nezobrazí

...jsou věci které by měli mít všechny auta stejné.. když tu hodnotu zná (červeně podtrženo), proč by jí nemohlo sdělit i řidičiTod2 píše:vraž si do zásuvky nabíječku s voltmetrem a je...
Tu mám, ale ta nezaznamená průběh při startech apod. Navíc buď je blbý kontakt na zásuvce nebo o kus kecá.Tod2 píše:vraž si do zásuvky nabíječku s voltmetrem a je...
Protože takto je to originální...python.p píše:PS nevím proč jsem neudělal tu díru hranatou.
protoze aby se dostal k cerpadlu, musel by sundat nadrz a protoze ma AWD, tak i napravu...PetrXC70 píše:Kvůli čemu si tam vyřízl díru???
Tak asi kvůli tomu čerpadlu když to píšeš?Hájčus píše:protoze aby se dostal k cerpadlu, musel by sundat nadrz a protoze ma AWD, tak i napravu...PetrXC70 píše:Kvůli čemu si tam vyřízl díru???
a proc se chce dostat k nadrzi shora...? kdyz se dvakrat zamyslis, prijdes na to...
...anebo do nádrže jako takové shora... nechci kazit překvapení, však on se pochlubí sám.PetrXC70 píše: Tak asi kvůli tomu čerpadlu když to píšeš?
.
U P3 je to opět jobovka, je vidět, že to neznáš. Výfuk je v jednom kuse od DPFka až po koncovky. Takže by se musel výfuk přeříznout a nasvorkovat. Takže proč řezat zdravý výfuk, že? Takže náprava dolů musí, pokud jej chceš ponechat vcelku, protože výfuk nejdříve vede pod nádrží a vzápětí nad nápravou. Takže jej ani nemůžeš svěsit.peter cz píše:Nápravu by sundavat nemusel, jen výfuk a kardan.
a ta je tam jako protože proč??Jakub Svoboda píše:Jen doplním, že o 7cm vedle je díra o průměru 12cm zavřená, jen gumou.
Myslim, že python.p má...raolsa píše:Na čerpadlo je ta díra malá, co třeba bufík?
Nemá, resp. správně skloněno je neměl...PetrXC70 píše:Myslim, že python.p má...raolsa píše:Na čerpadlo je ta díra malá, co třeba bufík?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé