Podle statistiky shoří denně jedno auto a to se nebavíme o kombajnech a zemědělské technice během žní...
EV: Diskuse o elektroautech
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: XC70 D5 2008
Pozor, tak buď dojde k zahoření elektroinstalace, nebo shoří totálně. Nic mezitím není a častěji je to varianta B.
Podle statistiky shoří denně jedno auto a to se nebavíme o kombajnech a zemědělské technice během žní...
požáry aut jsou celkem běžné, jen se o tom nepíše a nemluví. Vozidel shoří každý rok něco kolem 600, loni 800... To není úplně malý číslo že? A čteme každý den o tom jak někde hoří osobák nebo kamion? Ee
V70XC MY00 2,4T AWD A/T @ Kde mám to křídlo?!
Bylo:
MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva...
VIDA k dispozici - Blansko, Brno, Olomouc
MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej...
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou:
XC70 MY08 D5 AWD M/T @ 225 ořů v plné síle!
V70XC MY00 2,4T AWD A/T @ Kde mám to křídlo?!
Bylo:
MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva...
VIDA k dispozici - Blansko, Brno, Olomouc
-
- Vůz: V70 II 2,5T AWD AT
https://www.volvista.cz/blog/rychle-nabijeni-pro-ridice-elektrickych-vozu-volvo-bude-jeste-snazsi?fbclid=IwY2xjawSDipVleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETFsT29kOTJ6VXEwZ0l5Ymdlc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHlcAuzc0pj6Kkemjx3cINwBAJOODrfTQYjZ-TAZaXQvGzQZP7HPy5WKhtHvA_aem_Fyc1VcwqwLzf9w-d01lTdw
Docela by mě zajímalo jestli to bude plug and play
Docela by mě zajímalo jestli to bude plug and play
Bylo: Polo 1,9SDI 47kW 2003 140000km, Spotřeba 4,71l/100km
-
- Vůz: XC60 2014 D4 AWD D5244T17
Je pravda že zahořeni spalováku není nic tak vyjímečného,ale už jsem párkrát takový požár vyřesil nebo zpomalil ručnim hasičákem a obešlo se to bez nějakého ohroženi. Většinou v motorovém prostoru.Ejdou Rotacak píše: dnes, 10:07 2 python.p
no, přinejmenším, u spalováku je zcela minimální pravděpodobnost, že auto zahoří "jen tak". Ano, i u EV je ta pravděpodobnost velmi nízká, ale přesto o dost vyšší než u těch spalováků. Jinak, tématu nerozumím a jen to tu pročítám. Spíše vznáším jasánkovské dotazy a nechci se pouštět do diskuzí velkých kluků, páč o tom vím jen málo.
Když občas vidim jak brutálně zahoří el. koloběžka tak k EV bych nejspíš nešel, ale netuším jestli ty požáry se zahořením baterky jsou pouze při nehodách a nebo se to múže stát i za běžného provozu. Většinou člověk čte jak je problém uhasit, ale z jakych dúvodú to múže vzplanout by mne také zajímalo.
Přidáno za 3 minuty 14 sekund:
Tady jsem se pokoušel v rámci testu zapálit mobil a nehořelo to..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.