PetrXC70

Prostor pro Vaše auta
Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
  • Autor
  • Zpráva
PetrXC70
Vůz: XC 70 2.4D 2010

PetrXC70

Příspěvek od PetrXC70 »

Tak hadice vyměněná...

V servisu mě řekli, že to nejde udělat na počkání, mě to trvalo asi 10min.

Ale mám dotaz, když se vypouští klima, kolik tam toho zbyde? Hadice na horní přírubě mě úplně vystřelila a vyteklo chladivo, tak mě to zajímá, kdo to dělá...

Jinak hadice opravdu dvě dobře přístupný matičky a bylo to. V servisu chtěli sundavat spodní kryt atd...

Sem zvědavej, jestli to pomůže, v odkazu se píše, že ano...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Urvanej
Moderátor
Vůz: 142;745;944;945;V70II;XC90 V8, C40

PetrXC70

Příspěvek od Urvanej »

To, co vyteče je olej. Chladivo se ti okamžitě odpaří. Zbytkový tlak se většinou nechává do 1 baru, aby se to dobře rozebíralo, protože kdyby to odsáli uplně, tak tam máš podtlak a to pak některý spoje moc nejdou. Důležitý je co nejkratší dobu to nechat otevřený a okamžitě po složení to odvézt na vakuum. Pokud si neměnil vysoušeč, tak si to nech evakuovat a jezdi s vakuem, pak si to nech znova evakuovat před naplněním, ať z toho tu vodu vytáhneš uplně. Jak je chladno, tak se tý vody blbě zbavuje. Dost tomu pomůže teplej motor, ale v kondenzátoru je furt zima, tak se ta svině přestěhuje tam.
Osobně bych to nechal vyvakuovat a počkal do jara, až budou teploty 20+ a pak to znovu evakuoval a naplnil.

PetrXC70
Vůz: XC 70 2.4D 2010

PetrXC70

Příspěvek od PetrXC70 »

Motor teplej byl, otevřený to bylo cca 3min?

Asi je to nechám naplnit, uvidim jestli hadice pomohla. Pak už bych asi hledal někoho, kdo se zabejvá jen klimatizacema, aby na to mrknul... Díky

Zpět na „Galerie uživatelů“