Tomas78 píše: 25 zář 2022 09:33
Kluci, mám prosbu: vyfotil by mi někdo detail na fotce? Mám asi 2 roky vyklemovaný konektor ke kapotě(už jsem to takhle koupil) a rád bych to uvedl do funkčního stavu. Nicméně když tam ten konektor dám do toho držáku, naráží to na hadici od serva. Auto je po opravě předku (takto koupeno) a nejsem si jist, zda je to dobře udělané (správně naskládané hadice). Možná je jen otočený držák konektoru, ale z VIDA to nevyčtu a fotky na netu nejsou pod správným úhlem. Mám 2-turbo XC60, ale předpokládám, že na XC70, V70 to bude stejný. Díky moc předem.
image.png
Na konektor kašli, je to jen detekce otevrení kapoty. Patrně je tam mikrospínač po smrti. Často odchází a pak třeba se spouští alarm atd
No jo, ale jak mile máš 3 děti v autosedackach tak je mnohem pohodlnější je zapínat do suv než se hrbit do něčeho nižšího. To jen tak, že nemáš úplně pravdu
Mam kamaráda co si koupil něco podobného a potom se mu narodil 3 potomek a skončil u XC90 Na mě ty Bavoraky jsou moc nízké a tvrdé, nicméně uznávám, že hodně věcí tam dává smysl. Osobně se mi nejvíce líbí programovatelné tlačítka. Nevím co je za raketovou vědu udělat 6 tlačítek kam si člověk navolí co potřebuje.
@ren: MOC děkuji za rychlou odpověď a omlouvám se za moji pozdní - byl jsem mimo signál. Foto pomohlo, už je mi to jasné. Ještě jednou Ti DĚKUJI!
@Jakub Svoboda: Já bych se na to vybodnul, ale ruším pojištění na auto (nechám jen POV), tak ať je plně funkční alarm a k tomu potřebuju to čidlo kapoty
Naposledy upravil(a) Tomas78 dne 25 zář 2022 19:40, celkem upraveno 1 x.
Tomas78 píše: 25 zář 2022 19:40@ren: MOC děkuji za rychlou odpověď a omlouvám se za moji pozdní - byl jsem mimo signál. Foto pomohlo, už je mi to jasné. Ještě jednou Ti DĚKUJI!
@Jakub Svoboda: Já bych se na to vybodnul, ale ruším pojištění na auto (nechám jen POV), tak ať je plně funkční alarm a k tomu potřebuju to čidlo kapoty
Ty voe! Hlavně ať to nezkouší, ještě mu shoří auto!
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!
Mám stejný zvyk jako dumi, navíc to tlačítko se objeví tam, kde zrovna zastavím myš. Pořád na to omylem mačkám. A pokud chci vybrat text a zkopírovat, tak taky zavazí. Klidně bych se spokojil s možností to vypnout pro svoji maličkost, nechci nějak ovlivňovat vaše spokojené životy
pokud by šlo změnit pozici ať se to neplete, tak bych to nechal.
Mám otázku. Hrozně blbě mi jde zavírat kapora a zhoršuje se to. Co by mohlo odcházet ? Bohdeny ? Zámky ? Říkám si udělat raději preventivně výměnu, než zůstat někde s otevřenou kapotou.
no musím s tím fest bouchnout aby se kapota zamkla. Prostě nechce zacvaknout. Mam podezření, že se někde skřípne bohden, takže to zustane, jako bych to u řidiče tahat na otevření.