já jako zastánce absolutní svobody slova bych byl velice opatrný v "kádrování" vtipů, aby se nám to pak nezvrtlo tady v cancel cultur alá US, Anglie a pod.
protože hodnotit politický vtip jako nekorektní, ale přejít vtip s "kofolou" aniž bych ho pak nazval rasistickým je trochu dvojí metr že....
Vtip je vtip a je jedno jestli je školácky naivní, intelektuální, sexuální, politický, rasistický, černý nebo kombinace čehokoliv dohromady.
Každý vtip si svou cílovou skupinu najde a není potřeba to korigovat (a já osobně si tady v tomto topiku na cenzora ani kádrovače rozhodně hrát nebudu )
Na nějakou cancel cultur zvysoka kašlu a dokud tady budu, tak zde v tomto topiku bude vždy prostor pro svobodné vyjádření jakéhokoliv vtipu.
- Mykolo, a co je to "asociované členství"?
- No, kámo, Ukrajina bude zúčastněná v EU.
- To znamená, že vstoupí do EU?
- Ne, nevstoupí, ale bude se účastnit.
- Jak jako?
- No například jako koule při pohlavním aktu, účastní se, ale nevstoupí. Ale bimbají se hned vedle.
Lachtan píše: 31 črc 2022 12:49Vtip je vtip a je jedno jestli je školácky naivní, intelektuální, sexuální, politický, rasistický, černý nebo kombinace čehokoliv dohromady.
Každý vtip si svou cílovou skupinu najde a není potřeba to korigovat (a já osobně si tady v tomto topiku na cenzora ani kádrovače rozhodně hrát nebudu )
Na nějakou cancel cultur zvysoka kašlu a dokud tady budu, tak zde v tomto topiku bude vždy prostor pro svobodné vyjádření jakéhokoliv vtipu.
Lachtan
P.S.. ty nekorektní vtipy jsou stejně nejlepší
Já taky, ale teď už se pomalu dostáváme zase jinam - já už nemůžu ani říct, že podle mě je nějaký fórek debilní, sexistický a/nebo rasisitický, abych nebyl šmahem označen za cenzora a kádrováka. Takový mám dojem. To taky není dobře, ne? To není hodnocení situace zde na fóru, ale tak nějak obecně.
Každej má potřebu se vůči jakémukoliv názoru/postoji vymezovat a tím sám sebe někam zařadit. A pak je na aktuální náladě, antipatii apod., kterým směrem se to vymezení přehoupne. Taky hraje velkou roli množství použitých smajlíků
woe tady to už taky začíná bejt politicky korektní a budou sem moct jen teplý černý transky co se stravujou vegansky a maj proevropský názory a chtěj píchat fialu a nebudou topit ani jezdit jinak než na kole nebo jak?
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!