_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!
Jj, mi jednou buchly v dodávce předpínače (pytle to naštěstí nemělo), když železo opřené zevnitř o prsa kabiny "zaťukalo" při jízdě z kopce trochu více při zabrždění na hrbu.
Rána jak z děla, zasmrdělo to peklem, v kabině bílý čmoud a pás jsem po rozepnutí (a šlo to dost blbě) nedopnul o 20 cm
Ondra asi napíše lépe, ale co vím tak do volantového airbagu musíš pustit proud, aby se aktivoval. Takže si nějak nedokážu představit, že by ho nějaké šťourání šroubovákem dokázalo odpálit. Leda by zrovna v tu chvíli co do něho šťouráš, někdo praštil do auta palicí a to si usmyslelo, že to byla nehoda a airbag odpálilo.
Podle mě je to video nesmysl, navíc airbag "bouchnul" ve chvíli, kdy byl šroubovák jenom dotknutý toho znaku, nebyl uvnitř.
Samozřejmě že je potřeba el. proud. Je tam pyropatrona a bouchají se napojením na baterku. Kdyby se vyvinula potřebná teplota či tlak přímo na pyropatronu tak by to také šlo odpálit ,ale je to samozřejmě dost robustní na náhodný odpal .podobně jako rozbuška.