Já to po všech komplikacích (ač VELMI nerad) vyhodil z PC i telefonu. Zatím zkouším Operu. Firefox byl pokud vím jediný prohlížeč na mobil, který uměl lištu dole. Což když máš velký displej je výhoda neuvěřitelná. Sahat nebohým palcem kamsi nahoru je opruz a naprosto nechápu, že to chome, Opera atd nemá (standardně - ty "testovací" módy jsem zkoušel, dnes už to nefunguje). Jak kdyby to byl takový problém mít vyhledávací lištu dole...
Jenže Firefox je debil, půlka věcí nejde, nebo načítá brutálně pomalu. Asi ten vývoj svěřili někomu z třetího světa, tak šel z kola ven. Používal jsem ho snad 15let.
Už jsem to řešil, že videa postovaná od WarCZ japka většinou nedávají
Předněji řečeno všechna, co jsou na img-9gag
_________________ Chuanita944, B230FB , MY92, M47"GALERIE" Toyota Yaris Hybrid MY23"GALERIE" bylo: Andreas C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT|V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
Netřeba chodit na 9gag. Všechna uvedená jsou v Gifníku na Roumingu
A ne všechno co je na 9gag funguje a jde přehrát, bez ohledu na prohlížeč/přehrávač.
_________________ Volvo 945 D24TIC EGR Kat MY96; Holanďan s (587k) 640k na podvozku a (247k) 300k na motoru