jo, to bych taky věřil. Nebýt těch vibrací, tak je to tak skvělé auto...
Jinak já mám pocit, že se ty vibrace ještě zhoršily, po tom, co jsem se pokoušel usadit ten horní silentblok
A dnes se mi navíc stala další "skvělá" věc, letím si po dálnici asi 170 a zničeho nic se celý auto příšerně rozvibrovalo, jako bych měl brutálně neyvážený kola. V ten moment jsem měl chuť to napálit do nejbližšího betonovýho pilíře, no bohužel tam žádný nebyl, tak jsem sjel na prvním sjezdu, koukám pod kapotu a běhám okolo auta, čekal jsem rozpadlou poloosu, nebo dvouhmotu, nebo nevím, co. Ale jediný, co jsem našel byl vypadlý blinkr z blatníku z těch vibrací... sednu do auta, najedu zpět na dálnici a nic! Vibrace pryč, samo se to opravilo. To auto si ze mně už dělá srandu.
PetrXC70 píše: 14 zář 2020 14:52
Hlavně aby Vám to pomohlo...
Pak už toho na výměnu moc nezbývá né?
No doufám, že ty silentbloky rámu zázračně pomůžou a vše opraví
Jinak už toho opravdu moc nezbývá. Poslední věc pak je dvouhmota, u Kučery za krásných 11 355 Kč (Skandix).
A ještě bych vlastně mohl zkusit tu volnoběžku altíku. Resp. bych chtěl udělat preventivně repas altíku, přijde mi, že už mu lehce šustí ložiska.
Potom už jen zbývá začít dělat znovu už věci. které jsem dělal, např. vyměnit silentbloky motoru Lemforder za origo apod. Nebo i tu dvouhmotu už mám sice měněnou a má najeto jen asi 60tkm, ale je tam LUK a už jsem slyšel od pár lidí, že nový DMF od LUKu, nebo i od Sachsu byl od začátku nic moc.