V nejbližší době budu dělat několik trysek, tak můžete dodat a za rozumný peníze jí mohu udělat

Super práceLify píše: https://www.youtube.com/watch?v=htNzhZJObLY"
Máš asi dobrý zdroj informací, já jsem nikde tlak paliva v bufíku nenašel... Na každým blbým štítku na bufíku, ve všech servisních manuálech je vždycky uveden jen dovolený tlak ve vodním okruhu a ten je náhodou taky těch 200 nebo 250kPaLify píše:Bufik pracuje při tlaku 250 kpa tj 0,25 Mpa, takže když dám do té zelené hadičky čistič a nastavím 0,25 Mpa, tak musí téct, jako v tom posledním videu, kdy je připojen na čerpadlo v autěTo musím natočit.. To jsem nenatočil
Někde jsem to našel... Musím najítstanda píše:Máš asi dobrý zdroj informací, já jsem nikde tlak paliva v bufíku nenašel... Na každým blbým štítku na bufíku, ve všech servisních manuálech je vždycky uveden jen dovolený tlak ve vodním okruhu a ten je náhodou taky těch 200 nebo 250kPaLify píše:Bufik pracuje při tlaku 250 kpa tj 0,25 Mpa, takže když dám do té zelené hadičky čistič a nastavím 0,25 Mpa, tak musí téct, jako v tom posledním videu, kdy je připojen na čerpadlo v autěTo musím natočit.. To jsem nenatočil
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé