No ta šprcka by vypadala dost komicky, a holka ve vaně působí velmi rušivě. Člověk pak nemá ten správnej klidDopi píše:Sofistikovanější bude určitě šprcka, a když bude ve vaně manželka, tak může získat ovladač ve šprcce i další funkci
zvedavec píše:Jsem si postavil ložnici s vanoua s verandou . Ty prťavý koupelny jsou peklo pro klaustrofobiky
já mám rád prostor takže má ložnice má 35m2 plus 12m2 verandy na které spím když jsou v noci vedra. Ta TV je samozřejmě natáčecí, takže na ni vidím z vany postele i verandy. No a samozřejmě že mám u vany chlazené nápoje. Jen jsem litoval že se běžně dělají jen 180cm vany a na zakázkovou jsem neměl finance. Takže se do tý vany úplně nevejdu. Teda součástí ložnice je i wc a sprcha. WC je samozřejmě uzavřené, přece jen pojmout wc ve stylu OpenSpace by bylo velmi odvážné
No jestli máš kozy a kompletní soupravu křivek, tak není problémDeshi píše:zvedavec píše:Jsem si postavil ložnici s vanoua s verandou . Ty prťavý koupelny jsou peklo pro klaustrofobiky
já mám rád prostor takže má ložnice má 35m2 plus 12m2 verandy na které spím když jsou v noci vedra. Ta TV je samozřejmě natáčecí, takže na ni vidím z vany postele i verandy. No a samozřejmě že mám u vany chlazené nápoje. Jen jsem litoval že se běžně dělají jen 180cm vany a na zakázkovou jsem neměl finance. Takže se do tý vany úplně nevejdu. Teda součástí ložnice je i wc a sprcha. WC je samozřejmě uzavřené, přece jen pojmout wc ve stylu OpenSpace by bylo velmi odvážné
to bych chtěl někdy vidět
Prsa mám sice malý, ale křivky by se nějaký našlyzvedavec píše: No jestli máš kozy a kompletní soupravu křivek, tak není problémale pozor, mám velmi vytříbený vkus
To máš jako v bordelu.zvedavec píše:Jsem si postavil ložnici s vanoua s verandou . Ty prťavý koupelny jsou peklo pro klaustrofobiky
njn, jen kurévek se mě nedostávávolvoperformance píše:To máš jako v bordelu.zvedavec píše:Jsem si postavil ložnici s vanoua s verandou . Ty prťavý koupelny jsou peklo pro klaustrofobiky
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]