Zdravim,
dekuju vsem za info a nazory. Vcera jsem se stal majitelem te vinove dvojky. Diky "tomasssovi", ktery me ji obhlidnul, proklepnul a vse domluvil. Timto mu verejne dekuji za jeho sluzby. Ja si pak uz jen doletel do Holandska, zaplatil, sednul do auta a hura zpet. 1200 Km bylo zajimavych a nikdy jsem nezazil tolik pozornosti. Ikdyz jsem jel pomalu max 110, nikdo za celou dobu me neproblikal abych uhnul z rychlyho pruhu kdyz jsem tam na chvili prejel, plno lidi se otacelo v cem to jedu, na benzince se me ptali jestli to je veteran, u Brna me predjizdela posledni XC 70, vpredu namontovany tri velky pridavny svetla, takze SPZ ze Svedska a ridic si div nevykroutil krk jak se otacel atd. Ja jsem vysmatej a maximalne spokojenej. Sice na dvojce bude nejaka prace (nejde pocitadlo km, nefunguje dodatecny budik tlaku oleje, nejde podsviceni budiku, vymenit nejaky tesneni, atd) Kazdopadne pozitiva zatim prevladaji a nadseni snad nevyprcha... Vlastne ani nevim co to ma skutecne za motor, inzerat byl na 2.3 85 Kw ale v papirech je napsano 100Kw

No a vybava .. bohata .. ABS, klima (funkcni), predni okynka v elektrice, dodatecny budiky (hodiny, teplota oleje, tlak oleje, dobijeni ), vnitrni sklapeci mriz zavazadlovyho prostoru..
R.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.