Jako, ze si ji ma nechat pravidelne zbytecne palit?Warcz píše:Skromny dotaz neni lepsi mit prokluzujici spojku jako "omezovac vykonu" ?takovy bezpecnosni ventil, ktery proklouzne ?
Aha, takže pokud tomu dobře rozumím, tak máš teď auto, které má hodně přes 300k, ale nemůžeš s ním jet víc než 100 km/h a točit motor víc než 4000 rpm. Tak to gratulujuEjdou Rotacak píše:Jinak aktualita - i s novym čidlem tlaku na intercooleru z modelu V70II R mi to dneska na dálnici znova spadlo do nouzáku,
a nemohl jsem jet víc než 100km/h - tohle mi to auto před nahráním Stage 4 nikdy nedělalo, závada se opakovaně vyskytuje
až od 3.7.2019. Naštěstí stačí zhasnout motor, znovu nastartovat a jede to jakžtakž normálně, ale stejně je cejtit, že to není
úplně ono, blbne tlak na turbu. Musim vyměnit spojku a pak se to musí pořádně naladit.
Ejdou Rotacak píše:nejvíc prý trpí úhlovka, ta je tam stejná jako na modelu V70 II R nebo XC90 V8. Tovární limit je cca 315HP
Tak to jsem měl štěstí, když jsem tě minulý týden ve čtvrtek zahlédl v provozu na Strakonické. Dnes si na to dám skleničkuEjdou Rotacak píše:EDIT: jinak auto jsem si za ty necelý dva roky fakt moc neužil, najel jsem s ním za tu dobu sotva 30 000km a z toho bylo minimálně 6 měsíců po různejch servisech na opravách a úpravách. Nesmím ztrácet naději
Jedině takhle, jinak ty peníze fakt házíš z okna...simons93 píše:Já to tady už někde psal, ale zopakuju to. Podle mě je prostě blbost ladit SW u tak hodně modifikovanýho auta jinde, než na brzdě. Firem, co se tím zabývají, je dost. V SZ jsem ti myslím i psal tip na jednu z nich.
T6 samozrejme starouEjdou Rotacak píše:T6 je P3 (tahle platforma se mi moc nelíbí) a v drtivé většině áftomat - pro mě passé
V8 (S80II a XC90) - motor parádní, ale ty auta se mi osobně taky nelíbí, není to můj štajl![]()
V70 II T5 - je předohrab, jezdím často na hory na lyže a kolo.
Bohužel jsem takovej pacient, že jsem se zamiloval jen a pouze do P2 F-L V70 a tam už
je jen to R, kterýmu přece stejně nad 350HP praská blok nebo ne?
Takže ano, jsem blbej, jsem pacient, ale nestala se zas taková tragedie, abych nemohl
dál pokračovat ve svym projektu - postavit si rychlou V70 II F-L, která mě ve vánici vyveze
ke starejm na Dobrou Vodu (s T5 bych dojel možná do Hartmanic před největšim stoupánim)
Ja Ti nevim, eRek za 150-200k, tu uz bylo hafo...Ejdou Rotacak píše:2 Zajsoft
já ale opravdu nechci patřit mezi velké kluky, nějak to nemám za potřebí - protože jsem hodně velkej tak jako tak![]()
(rozhodně neberu jako "velkochlapství" auto před domem - smeknu čepici před sportovcem, myslitelem, hasičem, doktorem,
atd. atd.) Dobře víš, že jsem se tunerům vždycky smál a vždycky smát budu - ve valné většině jsou to pitomci
koncernových vozů s IQ 60. Mám to tak zažité díky jedné debilní partičce zde na Zbraslavi, kteří mají od pohledu Downův
syndrom a krátká návštěva Mimoňských válek před cca 10 lety...Velkej frája jsem chtěl bejt, když jsem jezdil x let sjezd.
Sednout si do sedačky a točit volantem umí nečekaně i moje babička....
Popisuješ to tak, že levá nevěděla, co dělá pravá - to ovšem není pravda. od začátku postupuji podle rad lidí zde a na US fóru.
Už mě nebaví po stodesáté psát, že nechci T5 kvůli předohrabu a že jsem neměl 300 000kč na R, tak mi prosím
přestaňte po stodesáté psát, že jediná možnost je T5/R a nic jiného nemá smysl. Situace je taková, že klouže spojka a
není dolazený SW, to není taková trága - zde na fóru jsou popsány stohy o tom, jak se někomu vysralo auto do totálky.
Vy však s neskrývaným pocitem zadostiučinění otočíte vzniklou situaci o 180 stupňů - že mám určitě auto před smrtí,
Vodkaď si ZajsofteAž bude hotová spojka, rád tě v tom nechám projet a pokud v sobě máš alespoň kus
objektivního uvažování, snad si konečně přestanete dělat prdel z Kohouta, Jiřičky, Motla a ostatních, kteří na
rozdíl od Vás auto viděli a jezdili s ním.
Chápu, že by mnohým z Vás udělalo obrovskou radost, kdyby se celé auto rozpadlo a shořelo, mohli byste
si na příštim srazu dát všichni High Five a vyhonit si pinďoura nad 30 let starou T5, ale něco mi říká,
že tenhle projekt bude mít nakonec šťastný konec a dokončím to tak, jak jsem původně zamýšlel.
Uživatelé procházející toto fórum: jergus.balaz, sedmikraska, TMatura