nebo nadzvednout levou stranu (kolo) a zkusit zahýbat.. nesmí tam být vůle, jinak je to ložisko

Záleží, co se v rámci servisu měnilo. Zajímal bych se o výměny olejů v automatu a AWD, jestli se už měnily FourC tlumiče a pod.peetrys píše:Pánové,
hezký auto s jasnou historií. Mám se bát toho nájezdu?
https://www.tipcars.com/volvo-xc70/volvo-xc70-d5-awd-summum-polestar-8081367.html
To zase nechci 100% tvrdit. Možná mě kolegové doplní.lopo1 píše:no ak nie je ziadna prevencia ako sa vyhnut aj oprave uhlovky
Americká špecifiká byla minimální. Ano - kromě SW záležitostí (ladění FM 200kHz a AM 10kHz?, budíky (míle-km), jednotky palubního PC, jiná logika blikání při zamykání a pípání, když je klíček v zapalování / pásy) jsou rozdíly v HW naprosto minimální. U těch budíků (po přepnutí na km) stačí přehodit buď jen ciferník (a naklonovat SW), tím se palubka bude tvářit naprosto evropsky. Na klima panelu (CCM) to samé, tam skutečně stačí jen ten horní plast.lopo1 píše:Este jedna vec boli dajale technicke odlisnosti pre USA a EU trh to ze radio ladi ine frekfencie pocitam skor mi ide o techniku motor prevodovka a pod
No já mám zkušenosti pouze se třemi nefunkčními úhlovkami a u všech byl ometený tisicihran na vstupní hřídeli, takže se musel dělat repas. Ale ke mě těch aut zase tolik nejezdí, však je opravuju jenom jako koníček.kwiko píše:kolegom sa nechce vyjadrovat k zovseobecnenym tvrdeniam zalozenych na jednej skusenosti.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]