Pekny...hajnej píše:a takhle to taky může dopadnout...
v 850 mam taky buyfika benzinovyho a bojim se ho pouzivat, nejdriv ho chci nechat zkouknout, abych nedopadl presne takhle

Pekny...hajnej píše:a takhle to taky může dopadnout...
moc kuráže mi to nepřidává...Haben píše:Proto jsem zatim bufik vyhodil ven a pokud o nej budu moooc stat, tak ho necham opravit. Otazka, zda dostanu zaruku, ze mi neblafne a auto neshori
tys je tam měl taky...mám tam po nich díryHaben píše:tu je video demontáže: https://www.youtube.com/watch?v=sffpxhaKxKU takže fakt nýtky, no potěš
Jak to budeš řešit?marekl píše:Při čištění hlučnějšího bufíku se zjistilo, že vyšší hluk má na svědomí ložisko v dmychadle... Takže bufík prozatím venku, zejtra snad bude jenom ševelit
To jsem si právě říkal, že by možná šlo vyměnit ložisko. Dej vědět, jak to dopadlo s případnými podrobnějšími informacemi o ložisku a postupu práce.marekl píše:Mám to u kamaráda - pokud to půjde, vymění jenom ložisko, pokud ne, asi nezbyde nic jinýho, než vyměnit celý dmychadlo
Dej nám pak, prosím, echo, jaký je to typ ložiska a přibližný postup výměny. Díkymarekl píše:Takže měnit se bude jenom samotný ložisko, teď se akorát řeší, kde je hned skladem
Pokud by jsi potřeboval vodní čerpadlo, tak mam....starší, ale funkčnímarekl píše:Mám to u kamaráda - pokud to půjde, vymění jenom ložisko, pokud ne, asi nezbyde nic jinýho, než vyměnit celý dmychadlo
V pondělí snad budu vědět víchajnej píše:Dej nám pak, prosím, echo, jaký je to typ ložiska a přibližný postup výměny. Díky
díky, pokud bude potřeba, ozvu seGhirgi píše:Pokud by jsi potřeboval vodní čerpadlo, tak mam....starší, ale funkční
hodně odvážná slova !!marekl píše:Mám to u kamaráda - pokud to půjde, vymění jenom ložisko, pokud ne, asi nezbyde nic jinýho, než vyměnit celý dmychadlo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé