Já objednal Mtec z Anglie, cena jako za běžný kotouče

jakože při normálním ježdění mimo okruhy? to snad ne,tyhle musely dostávat strašnou čočku,nebo se pletu? chci je teď kupovat,a tohle mě nahlodalo,jezdim celkem normálně,svižnějc teda,ale žádný prasení na okruhu,spíš rychlejší svezení na okreskách a občas nutné dobržďování z vyšších rychlostí...(začínajících dvojkou)cuhan píše:To že děrované praskaj je běžná věc,ty se hoděj tak akorát na auta pro důchodce..
No nevypada to spatne, zatim to je novinka...za cca 280eur a neruci za dobu dodani
kalené kotouče to slyším poprvé, takové bych nechtěl když něco zakalíš tak je to strašně tvrdé,ale taky extrémně křehké. navíc většina kotoučů je ocelolitina.MarekV píše:Borec zoshopu mi doporucil black diamond (spojky, brzdy) kotuce, ze su kalene a vydrzia. Lenze par stoji cez 300 eur . To neni vobec malo.
Keby davam obyc kotuce a radsej ich vymenim ked sa zoderu? Ci to potom ked su nove kotuce treba aj platnicky nove?
Ja chem natom normlane jazdit ale raz za cas ked s tym pojdem na okruh chcem aby to brzdilo a nie mi zabilo oblozenie.
Jako nechci vam do toho kecat,ale vrtat obyc.kotouce a jeste navic ATE,ktery se umej zkroutit uz v serii? O strojarine vim prdlajs,ale tohle myslim nebude delat dobrotu. Minimalne budou dost hlucny,bych rekl...sline píše:sem v práci vrtal klasické kotouče ještě nejsou nasazené, ale testovat je bude martinopel
jsou to 320mm ATE díry 5.9mm
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé