OK díky moc za rady. Zjistil jsem, že nový termostat se dodává pouze v nějakým hliníkovým bloku jako komplet s cenou 5.500,-raolsa píše:Jj jak píše Hayney, vyměň termostat.
Jinak vítej.

Olrane
OK díky moc za rady. Zjistil jsem, že nový termostat se dodává pouze v nějakým hliníkovým bloku jako komplet s cenou 5.500,-raolsa píše:Jj jak píše Hayney, vyměň termostat.
Jinak vítej.
takové info mám i já. napíchnou, nahrajou, Zaplatíš a jedešpadus1 píše:Takže je to skutečně jen záležitost softu a žádné úpravy instalace se nekonají, jest tak?
yes boyspadus1 píše:Takže je to skutečně jen záležitost softu a žádné úpravy instalace se nekonají, jest tak?
A údajně jsou dva druhy softwaru jeden ponechá předehřev a druhý ho zruší a pojede jen NThayney píše:takové info mám i já. napíchnou, nahrajou, Zaplatíš a jedešpadus1 píše:Takže je to skutečně jen záležitost softu a žádné úpravy instalace se nekonají, jest tak?
Taky jsem to slyšel.karelvolvo píše:A údajně jsou dva druhy softwaru jeden ponechá předehřev a druhý ho zruší a pojede jen NT
A to už jsi ho zapínal jako NT nebo s nastartovaným motorem?hayney píše:tak já už zase dobufíkoval, už mi to nevím.
Večer, cestou od Marry vše šlapalo jak má a ráno zase docela kouř, než se zahřál a pak se vypnul. zase nakopnul a vypnul. tak jsem ho teda opět odpojil
hayney píše:tak já už zase dobufíkoval, už mi to nevím.
Večer, cestou od Marry vše šlapalo jak má a ráno zase docela kouř, než se zahřál a pak se vypnul. zase nakopnul a vypnul. tak jsem ho teda opět odpojil
René píše:Tak bufík už běží jak má. Bylo to podávací čerpadlo. Po zbytečné výměně některých dílů mi zůstaly plně funkční tyto části bufíku.
1) čerpadlo na vodu
2) motorek dmychadla
3) misky s vrtulkou
Cena dohodou.
jo. je to možný. projížděl jsem starý foto a nevěděl, že už jsem to dávaljou81 píše:To už sem tady myslím viděl
žhavičky jsou měnění cca před 14dny, ale problém je že předchozí majitel měl auto garážovaný takže neměl problém se starty, já myslím že to bude předvstřikem ale to mě tolik netrápí, spíš mě štve ten bufík, kdyby šlapal tak i auto krásně startuje ale prostě jen bzučí a cvaká a po minutě se vypne..vityjan píše:A jak jsou na tom žhavicí svíčky? Pokud máš potor předehřátý od bufíku není tolik závislý na žhavení a normálně naskočí, ale pokud nemáš předehřáto má problémy. Jen malej nápad
No bylo by záhodno ty koncerny vymazat a dát tam pořádný auto. Jinak bych ti doporučoval se spojit s Marrou a vyrazit do Prahy.volvolvo píše:Asi už mám taky problém, ve čtvrtek jsem načasoval bufík na 7.30 ráno a v pátek když jsem šel ke zvířatům tak vidím jak se z auta hulí, takže radost jak bufík pěkně funguje (i přes kouření), vlez jsem do krásně vytopenýho auta a proběhl nádherný start.. V neděli jsem načasoval na pondělí ráno a ejhle, v pondělí ráno v autě zima jak svina, nejhorší bylo že jsem nemoh ani nastartovat - povedlo se až na popátý.. Během dne jsem to ještě třikrát zkusil a nic a když jsem byl venku kouřit tak jdu k autu a slyším takový bzučení a potom cvakání, ale asi po minutě cvak a nic, takže bufík umřel.. Zkoušel jsem to i zapnout ručně a taky prd. Nejvíc mě na tom s.e.r.e. že auto na hovno startuje. Mám naftu.. poradíte někdo s podobnou zkušeností? díky. jo ještě ho nemám v popise je to V70 2.5 tdi r.v. 99
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé