Otázka, na kterou neznám odpověď
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: Volvo XC90 V8 + LPG 2005
Nenutím chápu, ale každý jeden z těch, co jsem jim doporučil Brodit a koupil si ho, tak zpětně říká, že to bylo nejlepší rozhodnutí stran držáku na mobil.
-
- Vůz: S80 D5244T 120kW AT MY06
tak tohle jsem měl v ruce a nedrží to na těch lamelách skoro vůbecGondil píše: dnes, 10:47 Ja som kúpil toto za 5€ a mne to stačí https://www.alza.sk/ugreen-air-vent-phone-holder-d6868850.htm
Viac by ma ale potešilo, keby som nejak dokázal spraviť mirror na RTI ale zase sa mi nechce do toho dávať stovky €
já taky nelituju těch 650Kč za kus plastu od Brodit
-
- Vůz: S60 2,4T B5244 T3 01' 147kW
Mě se ten brodit taky líbí, primárně to zkusím na 3D. Pokud se nepodaří tak to taky koupím. Umístění doprostřed výdechu klimatizace pro mě nejlepší umístění (bonus se bude chladit)....
-
- Vůz: V70 II D5 120kw 2004
jj, brodit nejlepší investice, 3D tisk asi bude fungovat, ale estetika bude pokulhávat.
+na něm magnet za 45 Kč
držák do mřížky si koleduje o rozlámání mřížky a navíc je dost nestabilní, přísavku na okno ani nekomentuju
+na něm magnet za 45 Kč
držák do mřížky si koleduje o rozlámání mřížky a navíc je dost nestabilní, přísavku na okno ani nekomentuju
-
- Vůz: XC60 2014 D4 AWD D5244T17
Pak ti ale zakrývá telefon ovládací tlačítka na panelu ne?Petr 91 píše: dnes, 10:06 Já (na P3) jsem velmi spokojen s tímto držákem do CD slotu: https://www.alza.cz/iottie-easy-one-touch-5-cd-slot-mount-d6113672.htm
Umístění (díky pozici CD slotu) a možnost rychlého vložení i odebrání telefonu jedním pohybem jedné ruky u mě těžce vítězí nad znepřístupněním CD, které stejně nevyužívám. Ale cenově to dost poskočilo (koupeno 2,5 roku zpět za 649,-). Nicméně používám jej denně.
Přidáno za 17 minut 9 sekund:
Koukám na Brodit. Neznal jsem. Tu základni bych snad i koupil,ale dalsí prachy za držák se mi nechce. Jak to mejčastěji řešíte držák na mobil vs základna brodit?
-
- Vůz: XC90 D5 AWD '09 AT 7m
Samozrejme váha mobilu spôsobuje istú nestabilitu a tým aké je to minimalistické si človek nemôže úplne ideálne nastaviť sklon a pod. Na mriežke mi to drží, ale je to furt riešenie za 5€, ja som od toho nečakal zázraky a preto som spokojný. Treba chápať, že to použijem párkrat do roka, preto nemám vysoké nároky, inak je to odložené. Chcel som pridať aj foto ale nejak mi to nejde.
- Vůz: Volvo XC90 2.5T 2003
Našiel som miestneho topenára a plynára, ktorý mi urobil podlahovku (2 poschodia, 2 rozvádzače v každom obehové čerpadlo) a napojil na to plynový kotel. Ako laikovi som sa nad tým nepozastavoval. Ale teraz keď finishujem s rekonšturkciou, tak mám pár otázok.
Kotel má svoje čerpadlo, každý rozvádzač má tiež svoje čerpadlo. Kotel bude riadený termostatom. Ale čerpadlá v rozvádzačoch nie, takže budú bežať non stop. Čo je za mňa holý nezmysel. Ako riadiť čerpadlá v rozvádzačoch?
Ďalej mi bolo doporučené, že hneď za kotlom by mal byť anuloid. Lenže ja tam nič nemám. Trubky idú rovno do rozvádzačov. Nebude to robiť neplechu, že čerpadlo v kotli má svoj výkon a čerpadlá v rozvádzačoch zase iný?
Keď tak kľudne do SZ. Pretože mám tých otázok. Nemám dobrý pocit z toho ako je to zapojené.
Díky
Kotel má svoje čerpadlo, každý rozvádzač má tiež svoje čerpadlo. Kotel bude riadený termostatom. Ale čerpadlá v rozvádzačoch nie, takže budú bežať non stop. Čo je za mňa holý nezmysel. Ako riadiť čerpadlá v rozvádzačoch?
Ďalej mi bolo doporučené, že hneď za kotlom by mal byť anuloid. Lenže ja tam nič nemám. Trubky idú rovno do rozvádzačov. Nebude to robiť neplechu, že čerpadlo v kotli má svoj výkon a čerpadlá v rozvádzačoch zase iný?
Keď tak kľudne do SZ. Pretože mám tých otázok. Nemám dobrý pocit z toho ako je to zapojené.
Díky
Volvo "Karkulka" C70 convertible 2.4T 2000
Volvo XC90 2.5T 2003
Ex: Volvo S60 2.4 D5 120kW 2002
-
- Vůz: V70 II D5 136kw
mam TC do podlahovky a obehovka v cerpadle mne taky bezi non stop - nevidim v tom problem. Pouzivam ekvitermni regulaci a TC potrebuje vedet jaka je skutecna teplota vody v obehu, kdyz voda bude stat na miste tak to imo nebude spravne fungovat
- Moderátor
- Vůz: V70 '97 B5254T@192PSI Black | 850 '95
Mam nakou samoleoici hamu a spokojenost
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
850 `96 B5252S WAGON A/T Webasto - Myslivec
850 '96 D5252T combi - Daisy
STOP chatcontrol! https://fightchatcontrol.eu/
V70 '97 B5254T@192PSI Black - Vlk
850 `95 B5252S - Prezident
850 `96 B5252S WAGON A/T Webasto - Myslivec
850 '96 D5252T combi - Daisy
-
- Vůz: Volvo XC90 2.5T 2003
Mne naopak príde na škodu, aby bežali čerpadlá, keď pec netopí. Zvlášť v lete.powl píše: dnes, 11:50 mam TC do podlahovky a obehovka v cerpadle mne taky bezi non stop - nevidim v tom problem. Pouzivam ekvitermni regulaci a TC potrebuje vedet jaka je skutecna teplota vody v obehu, kdyz voda bude stat na miste tak to imo nebude spravne fungovat
Volvo "Karkulka" C70 convertible 2.4T 2000
Volvo XC90 2.5T 2003
Ex: Volvo S60 2.4 D5 120kW 2002
-
- Vůz: V70 II D5 136kw
jasny v lete to vypinam cely
ale v zime - definuj "kdyz to netopi"
ono to totiz topi skoro porad - i plynove kotle uz nejsou on/off ale maji stupne vykonu - takze to umi pritapet na maly vykon a udrzovat teplotu - je to efektivnejsi nez to nechat zchladnout a pak pustit plny vykon. tzn ze cerpadla musi jet. ale ja sem jen pouceny uzivatel, nenavrhuju otopny systemy...
ale v zime - definuj "kdyz to netopi"
ono to totiz topi skoro porad - i plynove kotle uz nejsou on/off ale maji stupne vykonu - takze to umi pritapet na maly vykon a udrzovat teplotu - je to efektivnejsi nez to nechat zchladnout a pak pustit plny vykon. tzn ze cerpadla musi jet. ale ja sem jen pouceny uzivatel, nenavrhuju otopny systemy...