Polestar 2

...i nemožném! ALE JEN POKUD TO SOUVISÍ S VOLVEM!!! (potažmo evt. s jinými automobily)

VYKECAT SE MŮŽETE V LAMPÁRNĚ!!!
  • Autor
  • Zpráva
Bakly
Vůz: S80 D5 MY2004

Polestar 2

Příspěvek od Bakly »

Tak jsem zpět v ČR a mám za sebou nějaké nové zkušenosti z delší cesty, které by vas mohly zajímat. Podnikl jsem cestu Ostrava-Praha-Most-Rakovník-Ostrava s pojížďkami v každém městě a širokém okolí. Nabíjení ze 100 % na veřejných DC (včetně startovního nabíjení - nestíhal jsem - takže z domácí elektřiny nula). Jelikož jsem nabíjel, výhradně, když jsme někam šli - oběd/banka atd. a nečekal jsem, bylo nabíjení dost nekonzistentní 😁 Někdy 30-80, někdy 5-100. V noci se mi nabijet nepovedlo, takže výhradně za vysoké ceny. Jel jsem tam i zpět v docela blbé časy, takže zácpy, vedro atd. K autu se chovám jako ke spalováku. Takže klima naplno, dálnice 135-145 atd. Jde to myslim vidět i na prumeru rychlosti, který vyšel na 83 km/h. Tady je shrnutí cesty, auto ukazuje průměrnou spotřebu 21,4kWh.
IMG_1094.jpeg
Počet nabíjení: 5
Cena: 2,738.75
Počet km: 1093.1
Cena za km: 2,5 Kč - takže srovnatelná s S80

Zároveň mám recenzi zadní posádky. Pro mladší lidi místa dost (kolena máte daleko i když před vámi sedí člověk 183cm), pro starší lidi málo místa na natažení 😂
Po cestě proběhla genocida hmyzu. Lítá to z té řepky pěkně…
IMG_1082.jpeg
Zároveň jsem od kamaráda vyzvedl 3D tisk. Vypadá to pěkně a ladí to nedostatky auta.

Nápojový držák na palubku:
IMG_1079.jpeg
Polička do kastlíku:
IMG_1080.jpeg
Držák nápojů do dveří (obou):
IMG_1096.jpeg
Kryt na nabíjení v dešti/zimě:
IMG_1085.jpeg
Posledni vec, co jsem otestoval (zatim jen na zahrade) je matrace. Sedi pekne a lezi se na ni taky dobre. S výhledem na hvězdy. Nějak tak se tam poskládám ve dvou i se 183cm, ideální to neni, ale da se. Sam se natáhnu uplne v klidu. To jeste poresim.
IMG_1095.jpeg
Neuvědomil jsem si, jak je to auto neobvykle, protože ho lidi obhlíží snad více než Miatu 😁 Jo a po cestě se mi povedlo si i zazávodit na rovince. Prvně s nějakým GS od bmw, podruhé se starší Audi S7 😅 SuperBa v zatáčkách nepočítám, protože tam to bylo hodně rychle. Uzili jsme si s klukama srandu, ale zatim bez ztráty kytičky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zpět na „o všem možném :-)“