PRO: Volvo 760 D24TIC 1988 M46

Prodej vozidel
Pravidla fóra
PRODEJ AUTA
1 - Nadpis topiku – soukromý prodej příklad: „Pro: C70, 2,3 T5, 177 kW, manuál, 1999, 69 000 Kč“
2 - Text inzerátu (pouze soukromý prodej)
a) typ
b) motorizace – nejlépe přímo konkrétní označení motoru (např B5234T3)
c) výkon (kW nebo HP, nejlépe obojí)
d) rok výroby (případně datum uvedení do provozu – pokud se liší, nebo modelový rok)
e) najeté km (zdůraznit, zda se jedná o tachometrové nebo skutečné, ověřené)
f) výbava vozidla (pokud možno co nejpodrobněji)
g) servisní knížka (ano/ne/ano, ale vedená pouze do...)
h) historie vozu (bourané/nebourané, servisováno kde, kolikátý majitel, provedené opravy, koupeno kde/dovezeno odkud)
i) současný stav a předpokládané investice (kdy se mají dělat rozvody, stav brzd, spojky, olej v automatu), zmínit vylepšení, modifikace a jiné
j) pneu (jsou v TP, rozměry/výrobce/mm, letní/zimní/oboje, plechy/alu(typ))
3 - foto co nejvíc nahrát sem nebo odkaz na ně – nutné! (exteriér, interiér, motor)
4 - cena, nutné! inzeráty bez ceny (cena dohodou, nejvyšší nabídce apod.) mohou být bez upozornění smazány!!!
5 - kde je auto k vidění (pokud je místo odlišné od bydliště v profilu) !!!
6 - ekodaň, je zaplacena či ne, nebo se netýká, (zápis ve velkém techničáku, TP), v případě nezaplacení normu opsat z TP (řádek V.9).
7- kontakt! Uveďte ideálně telefon, je to nejrychlejší způsob jednání.
8- v případě, že dojde k prodeji, napíše prodávající poslední příspěvek "PRODÁNO". Vyhnete se zbytečným dotazům k dávno prodaným vozidlům a zájemcům o koupi ušetří čtení, psaní, volání. NEMAZAT text inzerátu!
  • Autor
  • Zpráva
Ondra.
Člen VK
Vůz: 240/V70II

PRO: Volvo 760 D24TIC 1988 M46

Příspěvek od Ondra. »

Ahoj,
nabízím už nějakou dobu tuto 760 různě po inzertních serverech. Do auta jsem nadšeně investoval tak, v podstatě půl doby mého vlastnictví strávilo buď u mě doma na špalkách nebo u blízkého servisáka. Nicméně člověk míní, život mění, takže ne že bych úplně musel, ale z nedostatku času bych toto auto rád posunul dál. základní specifikace viz nadpis, nyní nějaké provozní informace:
Auto prošlo před cca 10 lety renovací včetně kompletního laku jedním z předchozích majitelů, k tomu nemám žádné doklady. Do auta jsem hodně investoval. Všechny náplně a oleje byly vyměněny, včetně proplachu overdrive. Vyměnil jsem: Vodní chladič, podtlakové čerpadlo, žhavicí svíčky, těsnění víka ventilů, repas vstřikovačů, trubky ke vstřikům, startér, rozvodový řemen včetně kladek, alu ráfky a mnoho drobností, které chyběly v interiéru i exteriéru. Vozidlo má platnou klubovou testaci HV. Na autě jsou některé nedostatky, které jsou vzhledem k jeho stáří a ceně běžné: Cyklovač stěrače nefunguje (stěrače fungují pouze na druhý a třetí rychlostní stupeň) Mírný úbytek laku kolem střešního okna. Klimatizace nefunguje - nespíná spojka klimatizace. Vzhledem k tomu, že klima je stavěná na chladivo R12, tak už její nefunkčnost asi ani nemá cenu řešit. Po silném dešti se na střeše objevuje mokro. Pravděpodobně odtokové kanálky šíbru. Nefunguje elektrické sedadlo řidiče - tlačítka na panelu jsou vadná. Mám připravený mechanický rám sedadla, přidám ho k autu Při brzdění se ozve tiché dunění, bude to drobnost - kryt brzdy nebo pružina na brzdovém obložení. Palivoměr má určitou odchylku, jednou mi došla nafta cca v 1/4 rafičky, dá se s tim žít. Všechny důležité části vozu fungují dobře - brzdy (včetně ruční brzdy) jsou v pořádku, řízení, převodovka + overdrive a diferenciál fungují bez problémů. Používám olej 10W40, je znatelný únik kolem hadic mezichladiče, ale spotřebu oleje si nevšiml (momentálně mám najeto 3000 km po výměně oleje). Samozřejmě motor ze své podstaty už nebude mít komprese jak zamlada, ale měřili jsme komprese orientačním měřákem a ukazoval velmi vyrovnané hodnoty. Chce to vidět, projet, poslechnout... Na tachometru je kolem 200000 km, dá se předpokládat, že tento údaj nesouhlasí s realitou.
Cena: Pro inzertní servery mimo jsem nastřelil. Píše spoustu skandinávců, kteří začínají tim že dají o 30% méně než je požadovaná cena. Přijde mi to skoro jako švédský národní sport. Takže jsem nastřelil cenu přes 120 000 Kč s tím že zde na foru jsem ochotný jednat v 5-místné sumě. Přecejen 760tek na prodej moc není....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Mitsubishi Outlander, 2,0i FWD, man, ´18
bylo: 240 D24 ´85, 740 D24 ´85 , 4x 940 B230F, B230FK, D24TIC, B200F V70/1 fturbu, 4x 850 různých výbav a motorizací, V70II 2,4i AT, SAAB 9-3 SC
Plastíky kilowattama nenahradíš

Zpět na „Prodej - Auta“