*) mne ty polokovové ATE zlobily a netuším proč
Chtěl jsem NK, ale už je bohužel ukončena výroba, tak bych zkusil FEBI:
https://autodilos.cz/autodily/sada-brzdovych-desticek-kotoucova-brzda-46695810

x 1
 x 1

Záklon rejdovýho čepu bych neřešil, to nejspíš udělaly nějaký aftermarket ramena...
 Záklon rejdovýho čepu bych neřešil, to nejspíš udělaly nějaký aftermarket ramena... 

mne u p2 vypadlo lanko kliky kdyz se zene nejak vysmekla klika z ruky. rozdelal jsem to, nasadil a a uz se to znova nikdy nestaloPetrXC70 píše: 12 zář 2025 12:30 Nejde mě otevírat dveře u řidiče zevnitř, odpoledne rozeberu...
Budu doufat, že lanko nějakym záhadnym způsobem vypadlo. Pokud bude ulomenej plast, dá se koupit jen ten plast nebo je to složitější?

Tak díky předem!
 Tak díky předem! 

x 1
 x 1 

Ale samozřejmě, celé je to úsměvné, chyba je nejspíše u mě a jsou to “bolesti” na úrovni detailů, které sumarizuju až teď, po dvou letech s P3, takže jsem schopný říct “P3 má podle mě tvrdé opěrky”, ale zároveň zapomínám na to, že jsem s autem ujel jinak 50 tis. km bez poruch. A tak mě napadlo, že si tam nalepím třeba gelový kousek z nějaké podložky. Nebo nevím.
 Ale samozřejmě, celé je to úsměvné, chyba je nejspíše u mě a jsou to “bolesti” na úrovni detailů, které sumarizuju až teď, po dvou letech s P3, takže jsem schopný říct “P3 má podle mě tvrdé opěrky”, ale zároveň zapomínám na to, že jsem s autem ujel jinak 50 tis. km bez poruch. A tak mě napadlo, že si tam nalepím třeba gelový kousek z nějaké podložky. Nebo nevím.  a prostě to o ten malý detail přizpůsobím sám sobě.
 a prostě to o ten malý detail přizpůsobím sám sobě. 
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]