Tady se to už nějak řešilo, třeba v tom budou zajímavé info (v těch odkazech). Od doby co jezdím s rodinou už v autě muziku skoro neposlouchám, bohužel ...

PS: asi by stálo za to uvažovat i o subwooferu:
Presne ako mne včera. Nejakým nedopatrením som nemal 15 očkoplochý kľúč, kúpil som nový. Včera som ho použil 2x a nemôžem ho nájsť ani za toho Najvyššieho. No proste nie je.Laurel píše: dnes, 09:36 Já když něco na autě dělám 5 hodin tak 4 hodiny z toho hledám, kam sem zas dal ten vercajk.
A to je ten dôvod prečo som položil dotaz. Nemám ilúzie, aj tak budem behať hore-dole (mazivo, čistič bŕzd, wd atď), ale namiesto 30x pôjdem 10x.powl píše: dnes, 09:27 mam to podobne, garaz mam jen jako dilnu za domem a auto u domu, ke garazi nezajedu - mame tam uz stromky a kere. Stojim v garazi a premyslim co budu potrebovat - zvedak, basu s naradim, prodluzovak, razovej utahovak atd - nahazim to do kolecka a jedu...a pak jeste asi tak 30x jdu do garaze pro neco dalsiho
Tak tohle mam naprosto stejně, doslova.powl píše: dnes, 09:27...Stojim v garazi a premyslim co budu potrebovat - zvedak, basu s naradim, prodluzovak, razovej utahovak atd - nahazim to do kolecka a jedu...a pak jeste asi tak 30x jdu do garaze pro neco dalsiho![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé