Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
Urvanej píše: 17 črc 2025 13:07
Hale tak u mě vůbec, vzájemný pohyb komponent po zasunutí klíče byl neznatelný. Ale tak určitě bude záležet i na výrobci tlumiče.
Mám to stejně, pokud tam byla nějaká vůle, dal jsem to na "střed". Ten odklon je zanedbatelný a na geometrii to neřešili
Ako pise jirkaTdi minimalne u tohto auta to zanedbatelne urcite nie je, da sa tam odklon nastavit aj do kladnych hodnot dokonca by som povedal ze medzi max a min, je vidno na kolese zmenu aj volnym okom. Ale ak to clovek proste zlozi tak ako boli tlmic a tehlica netreba to brat nejako tragicky. Pripadne sublerou zmerat vzdialenost tehlice a tlmica pri hornom srobe. Tiez by som nechodil na geometriu po kazdom rozoberani
Naposledy upravil(a) 0ndro dne 17 črc 2025 14:44, celkem upraveno 1 x.
OT: nene, je to čvrtek!
Na YT je video se sestřihem z českých filmů, kde je to prostě čtvrtek, ale já ho ani za půl hodiny nenašel, takže jsem to vzdal. (Kdo chce zabít Jessie, Jedna ruka netleská...)